Aklında 'Kayseri' olanlar dikkat: Başvurular başladı!

Gençlik ve Spor Bakanlığınca hayata geçrilen Seyahatsever Projesi'nde başvurular başladı. Kayseri'ye de gelmek isteyen gençler burada 5 gün ücretsiz konaklayabiecek. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri'de işi olan veya yakınları ile buluşmak için gelmek isteyen gençlerin kafasında konaklama soru işareti oluşturuyordu. Ancak Gençlik ve Spor Bakanlığınca hayata geçirilen Seyahatsever Projesi yüzleri güldürecek gibi duruyor.

Seyahatsever Projesi ile gençler KYK yurtlarında ücretsiz şekilde konaklayabilecek. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, gençler arasında çok konuşulan Seyahat Sever Projesi için başvuruların alındığını bildirdi.

'Rota oluşturulsun!'

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, ''Seyahatsever ile Hazırlıklar Başlasın, Rota Oluşturulsun!'' sloganıyla yaptığı açıklamada, ''Gençlerimiz GSB Yurtları'nda 5 gün ücretsiz konaklayacak, ülkemizin eşsiz güzelliğini keşfederek unutulmaz bir yaz geçirecek.'' ifadelerini kullandı.

Projeye nasıl başvuru yapılır?

Seyahatsever projesine başvuru yapmak isteyen onlarca genç bulunuyor. Projeden faydalanmak isteyen gençler için deprem bölgesindeki yurtlar hariç 1 kız ve 1 erkek yurdu tahsis edildi.

Başvuru yapmak isteyen 18-30 yaş arasındaki gençler, ALO GSB 444 0 472 numaralı çağrı merkezini arayıp en az bir gün öncesinden rezervasyon yaptırarak diledikleri şehirde GSB yurtlarında 5'er gün süreyle ücretsiz kalabilecek.

Proje 8 Temmuz'dan 25 Aağustos'a kadar sürecek.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme