Ali Çamlı'dan dehşet veren açıklama! 4 mermi koydular...

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'dan dehşet veren açıklama, 'Arabamın önüne 4 mermi koydular!' Çamlı, cami imamlığı yaptığı dönem kendisine ve ailesine yönelik tehditlerde bulunulduğunu tüm şeffaflığıyla Gazeteci Azim Deniz'e anlattı. Başkan Çamlı'yı kimler, neden tehdit etti? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde...

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı dehşet veren bir açıklama yaparak, arabasının önüne 4 mermi koyulduğunu ve 'FETÖ'nün cami imamlığı yaptığı dönem kendisine ve ailesine yönelik tehditlerde bulunduğunu tüm şeffaflığıyla Gazeteci Azim Deniz'e anlattı.

Deniz Postası TV'de Gazeteci Azim Deniz'in hazırlayıp sunduğu 'Sorun var mı?' programının dün akşamki konuğu Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'ydı.

Azim Deniz'in Başkan Çamlı'ya yönelttiği 'FETÖ' sorusu ise izleyenlerin merak ettiği konular arasındaydı. Uzun yıllardır Fethullah Gülen ve ekibini büyük bir tehdit unsuru olarak düşündüğünü ve bu yapının dini bir cemaat olmadığını her zaman savunduğunu belirterek; 'Bu cemaat tarafından kandırılan Kayserili hemşerilerimizin, kardeşlerimizin bunlara kanmaması noktasında gücüm yettiği kadar herkesi aydınlatmaya onlara bu işin yanlış olduğunu söylemeye uzun yıllar gayret gösterdim' ifadelerine yer verdi.

Rahmetli Aytunç Altındal Hoca'yı Kayseri'ye 2000 yılında bununla ilgili bir konferans vermek üzere davet ettik diyen Çamlı, o zaman kurucuları olduğum Yeni Ufuklar Derneği ile beraber Aytunç hocayı getirip bu yapıya dair kritik bir konferans vermesini sağladıklarını aktardı.

Bunlarda ahlak, etik hiçbir değer yok diyen Çamlı, bu ahlaksızların kandırdığı kardeşlerimize ve yıkılan yuvalara üzülüyorum dedi. Devletimiz büyük, bu haysiyetsizlerin hesabını sormadan zaten ayakta kalamaz, diye konuştu.

Terörle mücadele devletin bekası için şarttır diyen Çamlı, 'Son bir terörist kalmayıncaya kadar nasıl bu devlet mücadele ediyorsa, son FETÖ'cüyü temizleyene kadar da öyle mücadele edecektir' ifadeleriyle teröre karşı duruşunu ortaya koydu.

1996 yılında İki Kapılı Cami'nde imamken Necip Hablemitoğlu Hoca'nın 'Etki Ajanları' raporunu bastırarak binlerce iş insanına dağıttığını anlatan Çamlı, onları da FETÖ'nün bir ağ gibi her yerde yayılmasından dolayı etki alanı konusunda uyardığını belirtti.

Ali Çamlı'yı FETÖ nasıl tehdit etti?

FETÖ'ye dair, cami imamlığı görevini yaptığı dönemde Kayserili vatandaşı ve çeşitli firmaları bilgilendirirken, hedef haline geldiğini açıkça ifade eden Çamlı; bir gün evinin önünde duran arabasının 4 tekerlek lastiğini de kesilmiş halde bulduğunu, camının önünde ise küçük bir poşet içerisinde 3-4 adet mermi koyulduğunu ve 'Bu 4 mermi senin aileni yok etmek için yeter' yazılı bir not bulduğunu bilgisini verdi. O dönem bir çocuğuyla birlikte eşi, babası ve kendisini bu şekilde tehdit ettiklerini belirten Başkan Çamlı, bunlar inanan insanı korkutmaz diyerek toplumu bilgilendirmenin de bir vebal ve sorumluluk mahiyetini taşıdığını dile getirdi.

Zaman zaman 'Seni bitiririz, mahvediriz!' minvalinde tehditlere maruz kaldığını bunun sonucunda 50 gün cezaevinde yattığını, çıkışının ardından FETÖ'nün dağıldığını söyledi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme