Ali Çamlı'dan dikkat çeken transfer açıklaması - Kayserispor Haberleri

Kayserispor, son 10 yılda en başarılı sezonunu yaşıyor. Sarı-Kırmızılılar, son 7 maçta 6 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 3. sıraya yükseldi. Başkan Ali Çamlı'nın hedefleri ve teknik direktör Recep Uçar'a övgüleri. Transfer tahtası ve UEFA Kulüp lisansı hakkında güncel bilgiler Kayseri haberimizde...

Youtube Kanalı
Abone Ol

Kayserispor'un performansı göz kamaştırıyor.
Sarı-Kırmızılı takım, son haftalarda taraftarının yüzünü güldürüyor. Son 7 maçta elde edilen 6 galibiyet ve 1 beraberlik, takımı Süper Lig'de üst sıralara taşıdı. Bu başarılı performans, Kayserispor'un son on yılda gösterdiği en iyi çıkış olarak kayıtlara geçti.

Ali Çamlı: Hedefimiz var, ama açıklamak için erken

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, takımın gelecek hedefleri hakkında konuştu. Çamlı, hedeflerinin büyük olduğunu belirtirken, bu konuda erken konuşmanın doğru olmadığını ifade etti. Teknik direktör Recep Uçar hakkında övgü dolu sözler sarf eden Çamlı, ‘Elbette ki bir hedefim var, ama biraz erken olduğunu düşünüyorum. Önümüzde kupa var. Ligde zirveyi hedeflemezseniz, zaten başarılı olma şansınız yok. Takımımız çok iyi, teknik heyetimiz çok gayretli. Teknik direktör Recep Uçur için çok seviniyorum, çok kıymetli bir adam, yürekten ve fedakâr çalışıyor. Allah onu mahcup etmesin' diye konuştu.

Transfer Tahtası ve UEFA Lisansı Hakkında neler söyledi?

Transfer tahtası hakkında esprili bir yaklaşım sergileyen Çamlı, Kayserispor'un UEFA Kulüp lisansı ile ilgili yaşadığı sorunlara da değindi. Bu sorunun çözümü için gerekli adımların atılacağını ve takımın bu sorunları aşacağını belirten Çamlı, ‘Biz de tahta çok, marangozlarda da tahta çok. Bırakın şu tahtayı, takır takır top oynayan bir takım var. Bizim en büyük sorunumuz UEFA Kulüp lisansı. Sayın Bakanımız da ciddi bir şekilde gayret ediyor. Kayserispor bu şehrin bir imajıdır. Ulusal lisansın olmaması da doğru değil. Toplamda 70 dosyayı açan yönetim ve şehri yönetenler, 3-5 dosyayı da açacaktır.' ifadelerini kullandı. .

Umutlu Bir Gelecek Sözü

Başkan Çamlı, Kayserispor taraftarlarına umutlu mesajlar verdi. Takımın mevcut performansının gelecekte daha da iyi olacağını ve taraftarların umutsuz olmaması gerektiğini söyleyen Çamlı, 'Sizler dua edin, bu takım çok iyi olacaktır, ümitsiz olmayın. Bu takım her şeye rağmen olması gerektiği yerde olacaktır. Allah da bunu bize nasip edecektir, bunu da biz başaracağız.' Başkanın bu pozitif tutumu, Kayserispor'un geleceği için büyük beklentiler oluşturdu.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme