Ali Çamlı'dan Kemen itirafı! - 'Cezayı ben ödeyeceğim'

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, kulüp tesislerinde basın mensuplarının sorularını yanıtlıyor. Çamlı yaptığı açıklamada Olivier Kemen konusunda hata yaptığını ve futbolcunun feshi nedeniyle kulübe 96 bin 250 Euro ceza geldiğini ve bu cezayı kendisinin ödeyeceğini açıkladı.

Bellona Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Sivasspor maçı sonrası genel kurul kararı alarak başkanlığı bırakacağını açıklamıştı. Genel kurul öncesi basın açıklaması yapan Çamlı, bir çok konuya değindi. Çamlı parası ödenmediği gerekçesiyle tek taraflı fesih yapan Olivier Kemen konusunda önemli açıklamalar yaptı. Kemen konusunda hatalı olduğunu söyleyen Çamlı, kulübe gelen cezası ödeyeceğini belirtti.

Ali Çamlı, Kemen'in feshinden doğan cezası kendisinin ödeyeceğini belirterek, "Hatalı olduğum bir konudan bahsetmek istiyorum. Bu benim hatam. Olivier Kemen'den dolayı, feshinden dolayı... 180+10 bin Euro alacağı yani 190 bin Euro alacağı vardı. Bu yüzden fesih etmişti. Bu parayı ödeyemedik. Bunu feshetmesinin parayla alakalı olmadığını bilmeme rağmen başka unsurların oyuncuyu ayarttığını da biliyorum. Biz bu parayı yatırsak bile oyuncu başka sebeplerle yine ayrılacaktı. Bu fesihten dolayı kulübe 96 bin 250 Euro bir ceza gelmişti. Basının huzurunda bu parayı ben ödüyorum. Kulübe bu paranın bağış makbuzunu kestirmek istiyorum. 32 aylık dönemimde bir tane böyle bir olayımız var bunun da bütün zararı şahsı olarak üstlendim" dedi.

Ali Çamlı, Kemen cezasının bağış makbuzunu da basın mensuplarına dağıttı.

ÖZEL HABER
Yorumlar 1
Erciyesdagi 22 Ağustos 2024 14:45

Baskan oyle ben odeyecegim demekle olmaz fifa da yani isvicre mahkemesinde dosyamiz kirmizinin kirmizisi oldu yani kemenin.dosyasindan dolayi bizi saf yerine koyma simdiye kadar niye odemedin

Bakmadan Geçme