Ali Çamlı müjdeli haberi verdi! Kayseri haberleri

Kayserispor'da yaşanan sportif başarısızlığın tek nedeni sakat oyuncuların çokluğu olarak dikkat çekiyor. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da, bu konuya vurgu yapmıştı. Başkan Ali Çamlı, Majid Hosseini'nin döneceği tarihi açıkladı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haber bülteninde...

Kayserispor'da yaşanan sakatlıkların çokluğu, sportif başarının önüne adeta set kurdu. Trabzonspor ve Göztepe maçlarının faturası ağır oldu. Sarı-Kırmızılı takım, geçtiğimiz sezon olduğu gibi, yine sakatlıklarla boğuşuyor. Kayserispor'da özellikle defans hattındaki futbolcuların yaşadığı sorunlar dikkatlerden kaçmıyor.

Baki Ersoy da eksiklerini vurgu yapmıştı

Bu sezon oynanan 5 maçta 3 puan toplayabilen ve galibiyetle tanışamayan Sarı-Kırmızılı takımda Majid Hosseini'nin yanı sıra Julian Jeanvier ve Arif Kocaman'ın sakatlıkları tüm sistemi alt üst etti. Bu durumdan en çok da teknik direktör Burak Yılmaz müzdarip oldu. Adeta stopersiz kalan Kayserispor'da genç çalıştırıcı, elindeki dar kadroyla bir takım rotasyonlar yapmak zorunda kaldı. Kayserispor'un en büyük destekçilerinden olan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da, Göztepe maçının bitiminde alınan yenilgi sonrası eksik oyuncuların çokluğuna vurgu yapmıştı.

Joseph Attamah ile Dimitrios Kolovetsios oynadı, ama...

Teknik direktör Burak Yılmaz, bu oyuncuların yokluğunda Joseph Attamah ile Dimitrios Kolovetsios, ilerleyen yaşlarına rağmen bir şeyler yapmaya çalıştı. Ganalı oyuncu diğer oyunculara oranla biraz daha özverili maçlar çıkarırken, Yunan defans oyuncusu Dimitrios Kolovetsios'un son derece yavaş ve etkisiz kalması Burak Yılmaz'ı çaresiz bıraktı. Bu oyuncuların yanı sıra Ali Karimi'nin de hala iyileşememiş olması genç çalıştırıcının elini iyice zayıflattı.

Başkan Ali Çamlı, Majid Hosseini için tarih verdi

Başkan Ali Çamlı, Majid Hosseini'nin döneceği tarihi açıkladı. İranlı defans oyuncusunun milli aranın ardından yeşil sahalara döneceğinin müjdesini verdi. Geçtiğimiz sezon Aralık ayında Konya deplasmanında oynayan Hosseini, Asya Kupası'na gitti ve Hong Kong maçında sakatlandı. Tecrübeli defans oyuncusu üst üste iki ameliyat geçirmişti. Hosseini, fizyoterapist eşliğinde özel olarak çalışmalarını sürdürüyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme