Almere Kayseri'ye geliyor!

Hollanda'nın Eredivisie'de mücadele eden takımı Almere City FC, Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde yeni sezon hazırlıklarını yapacak. Kayserispor, Konyaspor, Samsunspor ve Ankaragücü ile de hazırlık maçları oynanacak. Ayrıntılar Kayseri Haberi'nde...

Hollanda'nın güçlü ekiplerinden Almere City FC, Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde yeni sezon hazırlıklarını yapacak. Eredivisie'de mücadele eden Almere City FC, Kayseri'de 2 hafta kamp yapacak.

Kayserispor ile hazırlık maçı yapacaklar!

Almere City FC'nin, kamp süresi boyunca Kayserispor ile hazırlık maçı yapacağı öğrenildi. Bunun yanı sıra Sarı-Kırmızılı takım, Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde kamp yapan Konyaspor, Samsunspor ve Ankaragücü ile de hazırlık maçları yapması bekleniyor.

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'ne büyük ilgi

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, yüksek rakımı ve ideal iklim koşullarıyla yerli ve yabancı takımların dikkatini çekiyor. Almere City FC'nin burada kamp yapması, Erciyes'in bu alanda tanınırlığını daha da artırıyor. Önümüzdeki yıllarda yabancı takım sayısında artış bekleniyor.

Kayseri, futbolun merkezi oldu

Kayseri, bu yaz birçok futbol takımını ağırlayacak. Hem yerel hem de uluslararası takımların kamp yaptığı Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, şehrin futbol turizmi açısından önemini bir kez daha gösteriyor. Büyükşehir Belediyesi'nin bu yatırımının önümüzdeki yıllarda daha geniş ağlarda hizmet vermesi bekleniyor.

Kayserispor'un Hazırlıkları

Teknik direktör Burak Yılmaz yönetimindeki Kayserispor, yeni sezon öncesi hazırlıklarına yoğun bir şekilde devam ediyor. genç çalıştırıcının her futbolcusuyla yakından ilgilendiği dikkatlerden kaçmıyor. Kayserispor, hem fiziksel hem de taktiksel anlamda birinci ve ikinci etap kamp çalışmalarını Kayseri'de kendi tesislerinde yapacak.

ÖZEL HABER
Yorumlar 2
Ahmet 10 Temmuz 2024 10:39

Ericiyesin karı kârımız olacak denmişti. Anlaşıldı ki erciyesin karını bahane edip gelenleri memnun etmek için şehrimiz her türlü içki ve işretin serbest olduğu bir yere dönüştü. Manevi bozulmada katkısı olan herkes Allaha hesap verecek.

Ahmet. 10 Temmuz 2024 10:32

Şehrin en bakir doğal alanlarını mahvettiler. Hollanda'dan gelsinler de tepinsinler diye mi? Lale devrinden beri kıblemizi şaşırmış durumdayız. Allahım idarecilerimize feraset lutfeyle.

Bakmadan Geçme