Alpaslan mahallesinde yaşayanlar rampa istiyor!

Alpaslan mahallesinde yaşayan vatandaşlar tramvay durağının yanında bulunan yollar için rampa talebinde bulunuyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Alpaslan mahallesinde ışıklandırma olmasına rağmen araçların yüksek hızda geçmesinden rahatsız olan vatandaşlar, tramvay durağı yanına rampa istiyor.

Alpaslan mahallesinde yaşayan vatandaşlar ana yollara rampa talebinde bulundu. Özellikle tramvay durağı yanındaki yolda araçların çok hızlı geçmesinden rahatsız olan vatandaşlar, trafik ışıklarının da buna bir çözüm olmadığını ifade ediyor. Trafik ışıklarında beklerken bile araçların hızından sarsılan vatandaşlar, yaya yolundan önce bir rampa olursa bu sorunun çözüleceğini düşünüyor. Konu ile ilgili tramvay durağı önünde yapılan görüşmede, ‘Işıklarda beklerken bile araçların hızı durduğumuz yerde bizi savuruyor. Allah korusun arabalar o hızla gelirken biri yanlışlıkla yola çıksa feci sonuçlar doğurur' dedi. Başka bir vatandaş, ‘Bu yolda o kadar süratli geliyorlar ki sarı ışığı geç kırmızı ışıkta bile duramıyor arabalar. Yayalar için yeşil ışık yandığında bile korkarak geçiyoruz. Hızla gelen araç duramazsa diye. Yaya yolunun biraz gerisine bir rampa yapılsa bu sorun halledilir diye düşünüyorum' dedi.

Konu ile ilgili açıklama henüz yapılmadı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme