Altın Bayrak Kayseri'nin - Sadece izleyin!

Kayseri, 2024 yılı Avrupa spor şehirleri arasında yılın en iyi Avrupa Spor Şehri seçilerek, 'Altın Bayrak' almaya hak kazandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın paylaşımı ise kısa sürede etkileşim aldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri'de inşa edilen spor tesisleri kimi zaman eleştiri ve tartışma konusu oluyor. Ancak Kayseri 2024 yılı Avrupa spor şehirleri arasında yılın en iyi Avrupa Spor Şehri seçilerek, ‘Altın Bayrak' almaya hak kazandı.Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç kentteki spor tesislerinin yer aldığı videoyu paylaştı.

Modern ve fonksiyonel spor tesisleri ulusal ve uluslararası spor organizasyonları, spor okulları ve spor kulübü bünyesindeki milli sporcuları ile Dünya ve Avrupa dereceleri elde eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. küresel çaptaki en prestijli spor ünvanlarından biri olan 2024 Avrupa Spor Şehri ünvanını almıştı.

Kayseri, bu kez 2024 yılı Avrupa spor şehirleri arasında yılın en iyi Avrupa Spor Şehri seçilerek, ‘Altın Bayrak' almaya hak kazandı.

Büyükkılıç paylaşımında, '2024 yılı Avrupa Spor Şehirleri arasından Yılın En İyi Avrupa Spor Şehri ünvanıyla altın bayrak bizde!

Spor Tesislerimiz, Spor Okullarımız, Spor Kulüplerimiz ve Spor Organizasyonlarımızda yer alan 1 milyon 350 bin sporseverimize teşekkür ederiz.' dedi.

⭐️????????YILIN EN İYİ AVRUPA SPOR ŞEHRİ KAYSERİ????????⭐️

2024 yılı Avrupa Spor Şehirleri arasından “Yılın En İyi Avrupa Spor Şehri” ünvanıyla ALTIN BAYRAK bizde! ????????????

Spor Tesislerimiz, Spor Okullarımız, Spor Kulüplerimiz ve Spor Organizasyonlarımızda yer alan “1.350.000” sporseverimize… pic.twitter.com/BWbz4CKI7s — Dr. Memduh Büyükkılıç (@baskanmemduhbyk) October 17, 2024

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme