Antrenman sonrası Köfteci Yusuf'ta buluştular - Spor Haberleri

İncesuspor'a Akraba Ekmek'ten büyük bir destek daha geldi! İlçe esnafı, takımına sahip çıktı. Akraba Ekmek, İncesuspor'a forma sponsoru oldu. Akraba Ekmek, yönetim, teknik heyet ve futbolculara Köfteci Yusuf'tan yemek ısmarladı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayseri'nin köklü kulüplerinden İncesuspor'a yeni bir sponsor desteği geldi. Kırmızı-Yeşilli takıma, forma sponsoru olarak Akraba Ekmek firması destek verdi. Başkanlığını Hasan Çiftçi'nin yaptığı İncesuspor, bu sponsorluk anlaşmasıyla amatör kümedeki mücadelesinde güç kazandı. Yıllardır Kayseri amatör futboluna katkıda bulunan Akraba Ekmek, memleketinin takımına sahip çıkarak büyük bir destek verdi.

Akraba Ekmek İncesuspor'a forma sponsoru oldu

İncesuspor'un yeni sezondaki forma sponsoru olan Akraba Ekmek, takım için bir de moral yemeği verdi. Takım ve yöneticiler, Türkiye genelinde son günlerin en çok konuşulan ismi olan Köfteci Yusuf'ta bir araya geldi. Böylelikle Kayseri'den de Köfteci Yusuf'a bir destek gelmiş oldu. Akraba Ekmek'in sahibi ve kulüp yöneticileri, takımın antrenmanını yakından takip etti. Ardından da Köfteci Yusuf'ta futbolculara yemek ikram edilerek moral verildi.

İncesuspor'a büyük destek

Akraba Ekmek, forma sponsorluğu ve moral yemeği ile İncesuspor'un yanında olmaya devam etti. İncesuspor Başkanı Hasan Çiftçi, Akraba Ekmek'e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme