Araç sahipleri dikkat - İndirim geliyor!

Araç sahipleri dikkat! Bu haber sizin için. Yakıtta son dönemde yapılan zamlardan sonra indirim geliyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Araç sahiplerini sevindirecek bir haber geldi. Akaryakıta gelen zamlardan sonra şimdi de indirim müjdesi verildi.

Araç sahiplerinin maaliyeti artan yakıtlar konusundaki şikayetleri, özellikle günlük yaşam giderlerini etkileyen bir sorun olarak öne çıkıyor.

Son bir haftada Brent petrol fiyatlarının 87 dolardan, 81,43 dolara gerilemesine rağmen, motorin fiyatlarında beklenen indirim sürücüler arasında ümit uyandırsada, geçmişte yaşanan senaryolardan dolayı endişe yaratıyor. İndirimlerin ardından gelen zam olasılığı, sürücülerin bu indirimleri geçici olarak değerlendirmelerine neden oluyor. Ekim ayında 2 lira 92 kuruşluk indirimin ardından 17 Ekim'deki 2,95 kuruşluk zam örneği, bu belirsizlik konusunda dikkat çekici bir referasn olarak duruyor.

Brent petrol fiyatlarındaki düşüş, motorin fiyatlarında hafta başında beklenen 1,5 TL'lik indirimle yansıyacak gibi görünüyor. İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde litre başına 36-37 TL aralığına gerilemesi öngörülen motorin fiyatlarında bu indirim, araç sahipleri için olumlu bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme