Araç Sahiplerine Müjde – İndirim Geliyor!

Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde, akaryakıta indirim gelmesi bekleniyor. Araç sahiplerine müjdeli haberi sektör kaynakları duyurdu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Sektör kaynakları araç sahiplerine müjdeli haberi duyurdu. 25 Temmuz Perşembe gününden itibaren geçerli olacak şekilde akaryakıta indirim geliyor!

Türkiye'de benzin ve motorin satış fiyatlarının hesaplanması şöyle gerçekleşiyor: Gümrüksüz rafineri fiyatına ÖTV ve EPDK payının eklenmesiyle birlikte KDV hariç rafineri satış fiyatı bulunuyor. Gümrüksüz rafineri fiyatı hesaplanırken, Akdeniz ürün fiyatları ve günlük dolar kuru takip ediliyor.

Brent petrol ve dövizdeki dalgalanmalar sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını yakından takip ediyor. 25 Temmuz Perşembe gününden itibaren geçerli olacak şekilde, motorine indirim bekleniyor. Beklenen indirimin motorine 1 TL 59 kuruş şeklinde yansıması bekleniyor.

Kayseri'de Güncel Akaryakıt Fiyatları Şöyle;

Benzin: 46,19 TL

Motorin: 46,10 TL

LPG: 23,24 TL

Gelen indirim ile birlikte Kayseri'de motorinin litre fiyatı 44,51 TL'den satılacak.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme