Aralıklı Kar Yağışları Başlıyor!

Ha geldi ha gelecek derken, Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü'nün açıklamalarına göre aralıklı kar yağışı Kayseri'de başlıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü bugün yayımladığı Kayseri ve çevresi için hava tahmin raporunda aralıklı kar yağışlarının geleceğini duyurdu.

Bugün Kayseri genelinde havanın çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı yağmurlu ve karla karışık yağmurlu olması bekleniyor. Yüksek kesimlerinde kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette olması beklenirken, sıcaklıklarında mevsim normallerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

11 Ocak Perşembe gününde sabah aralıklı kar yağışlı seyredecekken, rüzgar kuzeybatılı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek. Cuma günü Kayseri yine aralıklı kar yağışlı bir sabah uyanacak. Cumartesi ve Pazar günleri hafif kar yağışlı hava beklenirken, hava sıcaklıklarının da mevsim normallerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Bu hafta en düşük sıcaklık, -5,4 derece olacakken, en yüksek sıcaklık 4,6 derece olması bekleniyor.

???? Haftalık Hava Tahmin Raporu. pic.twitter.com/XSBU0VMYH3 — Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü (@met7bm) January 10, 2024

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme