Aranan terörist listesinde Kayseri'den 2 terörist

İçişleri Bakanlığı tarafından aranan ve ihbar edilmesi halinde ödül verilmesini öngören yönetmelik ile oluşturulan listede Kayseri'den iki terörist bulunduğu ortaya çıktı.

Bakanlığın 'ödül yönetmeliği' kapsamında aranan teröristlerin isim ve kimlik bilgilerinin bulunduğu, önem derecesine göre 'kırmızı, mavi, yeşil, turuncu ve gri şeklinde 5 renk ile ifade edilen aranan teröristler listesinde, Kayseri doğumlu olarak 32 kişilik kırmızı listede 1 (PKK/KCK), 49 kişilik turuncu listede de 1 (İslami Terör Örgütü) olmak üzere toplam 2 teröristin bulunduğu bilgisine ulaşıldı.
ARANANLAR ARASINDA TOPLAM 729 TERÖRİST VAR
İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı aranan ödüllü terörist listesinde aralarında PKK; KCK, PYD, DHKP/C, MLKP, DAEŞ ve FETÖ şeklinde bildirilen terör örgütleri üyesi olduğu ifade edilen toplam 729 terörist bulunduğu görülürken, terör örgütlerindeki yapılanmaları esas alındığında önem derecesine göre belirlenen kırmızı listede 32, mavi listede 64, yeşil listede 44, turuncu listede 49 ve gri listede ise toplam 540 adet aranan ve ihbarı ödüllü olan terörist olduğu kayıtlara geçti. ÖZEL HABER: KAAN AKBAŞ

Bakmadan Geçme