Ataman: 'Toplu taşıma araçlarında pandemi önlemleri yetersiz'

Tramvayda vatandaşlarla birlikte yolculuk yaparak, vatandaşların toplu taşımayla ilgili sıkıntılarını yerinde dinleyen İYİ Parti İl Başkanı Sebati Ataman, toplu taşıma araçlarında pandemi önlemlerinin yetersiz olduğunu söyledi.

İYİ Parti İl Başkanı Sebati Ataman, saat 07.55'te İldem-Organize Sanayi Bölgesi arasında sefer yapan tramvayda yolculuk ederek, vatandaşların toplu taşıma ile ilgili sıkıntılarını dinledi. Vatandaşların toplu taşımada pandemi önlemlerini yetersiz bulduğunu belirten Ataman, toplu taşıma araçlarında yaptığı gözlemleri ile vatandaşların söylemlerinin örtüştüğünü belirtti. Yetkilileri toplu taşımada gerekli önlemler almaya çağıran Ataman, “Kendisi hekim olan, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 6 Ağustos tarihinde toplu taşımacılıkta her türlü önlemlerin alındığını ifade etmiş ve görüntü vermişti. Gerçek ise tamamen farklı. Sayın Başkanı sabah saatlerinde ve akşam iş dönüşünde bu tramvaylara binmesini öneriyorum ve gerekli önlemleri biran önce almasını temenni ediyorum.” dedi.

“KISITLAMA KARARI İLE UYGULAMA TEZAT”

Ayrıca Ataman, Kayseri Valiliği tarafından alınan karar gereğince, 65 yaş üstü vatandaşların toplu kutlamalarda bulunmasının yasaklanmasına rağmen, 10.00-17.00 saatleri arasında toplu taşıma araçlarını kullanmalarının birbirine tezat olduğunu ifade etti.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme