Ataş'ın AK Parti'ye katılacağı tarih belli oldu!

İYİ Parti'den istifa ettikten sonra bir süre gözlerden uzak duran Kayseri Bağımsız Milletvekli Dursun Ataş, Ankara'da organize edilen 'Kayseri toplantısı'da ortaya çıktı. AK Partiye'ye geçeceği kesinleşen Ataş'ın rozet takacağı tarih belli oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

İYİ Parti'den istifa ettikten sonra bir süre gözlerden uzak duran Kayseri Bağımsız Milletvekli Dursun Ataş, Ankara'da organize edilen ‘Kayseri toplantısı”da ortaya çıktı.

6 Eylül tarihinde İYİ Parti'den istifasını duyuran Ataşi 2 dönemdir İYİ Parti'de milletvekili olarak görev yapıyordu. 2019 yerel seçimlerinde ise Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı yapmıştı. Dursun Ataş'ın istifasıyla partinin Kayseri'de milletvekili kalmamış oldu. Ataş istifa açıklamasında, 'Bugün, büyük bir onurla sürdürdüğüm İYİ Parti üyeliğime veda ederken, içimde derin bir sorumluluk duygusuyla sizlere sesleniyorum. Bu karar, sadece bir kırgınlığın, eleştirinin ya da olumsuz bir düşüncenin sonucu değil; bilakis, millete hizmet yolunda daha verimli ve etkin olabilme arzumun bir yansımasıdır' ifaderinde bulunmuştu.

Kayseri Milletvekili Dursun Ataş'ın bundan sonraki süreçte bağımsız ya da herhangi bir partiye geçiş yapıp yapmayacağı merak ediliyordu.

AK Parti'ye geçiyor!

AK Parti'ye geçeceği kesinleşen Dursun Ataş'ın önümüzdeki günlerde konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor.
Ankara'daki toplantıda AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ile yan yana oturan Dursun Ataş'a il kongresinde rozet takılacağı öğrenildi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme