Atletikspor 2. Kademe'ye iyi başladı

U18 Ligi Türkiye Şampiyonası 2. Kademe müsabakalarında Çorum A Grubunda yer alan Kayseri Atletikspor, ilk maçında Samsun Büyükşehir Belediyespor'u 3-0 mağlup etti.

TAKİP ET

Türkiye genelinde 69 ilden 126 takımın katılımıyla başlayan ve ilk kademeyi başarıyla atlatan Kayseri Atletikspor, şimdi ise 2. Kademe müsabakalarında şampiyonluk hedefliyor.
Birinci Kademeyi şampiyon tamamladıktan sonra adını 2. Kademeye yazdıran Atletikspor, Çorum grubuna düşmüştü. 18 dün başlayan 2. kademe müsabakalarının ilkinde Samsun ekibiyle karşılaşan Atletikspor, sahadan 3-0 galip ayrıldı. Salih Önder, Yakup Nazik ve Atakan Demirezen'in golleriyle üç puana uzanan ekip, ikinci günü (bugün) bay geçecek. Parslar, (20 Mayıs Cumartesi ise (yarın) saat 13:00'te Niğde Belediyespor ile karşılaşacak.

Atletikspor, Niğde karşısından da iyi sonuç alarak grup birincisi olmayı hedefleyecek. Temsilcimiz, mücadele verdiği Çorum A grubunu birinci bitirirse B grubu birincisiyle final maçına çıkacak. Finalde de kazanırsa Türkiye Finalleri'ne kalarak en iyi 4
takımı arasına adını yazdıracak.

VOLKAN TÜRKMENOĞLU

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme