Avukat Mehmet Altun, kimdir?

Kayserili hayırsever Mehmet Altun kimdir? Mehmet Özhaseki, Mehmet Altun için hangi benzetmeyi yapmıştı. Detaylar, Kayseri Anadolu Haberin, Kayseri Haberinde...

Avukat Mehmet Altun, kimdir? Altun, Kayserili vatandaşlar tarafından internette en çok aranılan isimler arasında yer alıyor.
Altun, yaptırdığı okullar ile dikkat çekiyor. Hayırseverliğiyle bilinen Altun, şu an Google de, “Mehmet Altun Kimdir? Avukat Mehmet Altun nereli? Altun aslen nereli? Avukat Mehmet Altun Kayseri” şeklinde aratılıyor.
Hayırsever Av. Mehmet Altun, son olarak Melikgazi Belediyesi işbirliği ile Germir Mahallesi'nde yapacağı AV. Mehmet Altun Anaokulu ve İlkokulu'nun temelini atmıştı.
Altun bununla da kalmayıp, Talas Belediyesi işbirliğiyle ilçeye kazandırılan eğitim yatırımlarına Millet Bahçesi içerisine Türkan-Av. Mehmet Altun Anaokulu ve İlkokulu için temel atmıştı.Türkan-Av. Mehmet Altun Anaokulunda 7 derslik bulunacak. Okulda ayrıca beden eğitimi salonu ve yemekhanenin yanı sıra çocukların hem eğlenip hem de öğrenerek kaliteli vakit geçirecekleri peyzaj alanları da yer alacak.
Hayırsever Mehmet Altun aynı zamanda Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ne yapılacak olan 700 Milyon TL tutarındaki Camii'nin bir kısmını karşılayacak olmasıyla gündeme gelmişti.
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki de, hayırsever Altun için ‘İkinci Kadir Has' benzetmesi yapmıştı.

ÖZEL HABER
Yorumlar 1
Özgür Dogan 04 Haziran 2024 20:02

Ilk öncelik olarak kendimden biraz bahs edecegim Ben 32 sene önce Isvicreye yerlesmis bir ailenin 4 cocugundan biriyim Mehmet Altun bizim Aile Avukatimizdi Biz istanbul da bir arsa almistik ve Avukat olarak Mehmet Altun ile bu sebebten tanisikliligimiz Keske tanismamis olsaydik Malesef ama malesefki Hakli oldugumuz bir davada bizim ahklarimizi birakin savunmayi hic bir davamiza girmemis ve bu sebebtendirki bütün davalari kayip ettik Biz avurupada yasadigimiz icin vekalet kendisinde idi Ve aradigimizda her seyin yolunda oldugunu söyleyerek telesa gerek olmadigini herseyin yolunda oldugunu söyleyerek Arsamiz ve Dairelerimizi malesef kayip ettik Bizim tahminimize gere Bunun karislilginda karsi taraflarla anlasip cikarlari dogrultusunda davalarimihi sattigi kanisina vardik Mehmet beyin Google dan arastirsik be gördükü malesef o kadarda öz gecmisi temiz degilmis Burdan herkese demek ostedogim su o kadarda yardim sever degilmis yani bu yardimlari sadece biraz göz boyama birazda kariyerini üst sevlelere cekmek icin medyada yer bulmak icin yapmis oldugu kanisi olisturuyor bende

Bakmadan Geçme