Avukatlar erdi muradına...

Kayseri Kalespor'un eski Başkanı Mehmet Murat Çiftci, kendisi gibi avukat olan Esra Sarıbal ile hayatını birleştirdi. Düğünde nikahı Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu kıydı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu'nun Kayseri Haberinde…

Youtube Kanalı
Abone Ol

Kayseri'nin genç avukatları Mehmet Murat Çiftci ile Esra Sarıbal, muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdi.Genç çiftin nikahını Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu kıyarken, nikah şahitliklerini ise, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, gazeteci Osman Çiftci, Nuri Tacettin, Yunus Emre Yaşar ve Hatice Temiz yaptı. Düğün özel bir salonda gerçekleşti. Dillere destan gerçekleşen düğün, siyaset, iş ve spor camiasını da bir araya getirdi.
Masalları aratmayan düğün yaklaşık 3 saat sürdü. Gelin ve damadın aileleri, dostları ve arkadaşları doyasıya eğlendi. Davul ve zurna eşliğinde gerçekleşen düğünde nikah kıyan Palancıoğlu, genç çiftci tebrik ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.
Bu özel günlerini sevdikleriyle paylaşan çift, yeni yaşamlarına mutlu ve umut dolu bir başlangıç yapmanın heyecanını yaşıyor.

Aynı zamanda Kayseri Kalespor'un eski Başkanı Mehmet Murat Çiftci ve eşi avukat Esra Sarıbal'ın sevinçleri gözlerinden okunuyordu. Genç çifte yeni yaşamlarında bir ömür boyu mutluluk diliyoruz.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme