Ayağa kalkma vakti geldi

Zor seriyi Beşiktaş yenilgisiyle geride bırakan Kayserispor, bugün Gaziantep'te hedef maçlarının startını verecek. Hedef Kamil Ocak'ta zaferli başlangıç.

KABUS GİBİ YEDİ HAFTA
Kayserispor, kendisi için kritik öneme sahip yedi haftalık seriyi geride bıraktı. Bir galibiyet, iki beraberlik ve dört yenilgiyle geride bırakılan kabus gibi seriden sonra bugün ise hedef maçları start alacak. Ligde topladığı beş puanla tehlikeli bölgenin averajla üzerinde yer alan sarı-kırmızılılar, 8 puanı bulunan Gaziantep'e konuk olacak. En son deplasman galibiyetini geçtiğimiz sezon Kasımpaşa'da alan ve aylardır dışarıda kazanamayan Kayserispor, kendisi için büyük önem taşıyan Gaziantep'ten puanlarla dönüp bu sendroma son vermek amacında. Saat 20.00'de başlayacak karşılaşma LİGTV2'den naklen yayınlanacak.
KAMİL OCAK'TA OYNANACAK
Gaziantepspor'un, bugün ki maçı yeni Gaziantep Arena Stadı'nda oynama isteği ise olumlu yanıt bulmadı. Yapılan incelemeler sonucunda henüz futbol maçı oynanmasına elverişli değildir raporu verilen Gaziantep Arena Stadı, kapılarını daha sonraki haftalarda futbolseverlere açacak.
Gaziantep-Kayserispor karşılaşması eski stadyum Kamil Ocak Stadı'nda oynanacak. Hem Gaziantepspor'da hem de Kayserispor'da hedef bugün ki maçı kazanıp istikrarsız sonuçlara son vermek olacak. Ligde birbirlerinin direk rakibi olan iki ekibin randevusundan çıkacak sonuç bir tarafı mutlu edecek diğerini ise krize doğru sürükleyecek.

Bakmadan Geçme