''Aydınlıkevler'' Kayseri Erciyes Kültür Merkezi'ne Geliyor!

Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan ve Türkiye'nin dar gelirli ailelerinin sıcak ama bir o kadar da zorlu yaşam mücadelesini anlatan 'Aydınlıkevler' tiyatro oyunu, 15 Kasım 2024'te Kayseri Erciyes Kültür Merkezi'nde sahnelenecek. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan ve Türkiye'nin dar gelirli ailelerinin sıcak ama bir o kadar da zorlu yaşam mücadelesini anlatan 'Aydınlıkevler' tiyatro oyunu, 15 Kasım 2024'te Kayseri Erciyes Kültür Merkezi'nde sahnelenecek. Saat 20:00'de başlayacak olan oyun, izleyicilere derin bir yaşam öyküsü sunarken Amerika'ya karşı direnişin mizahi bir anlatımıyla da dikkat çekiyor.

Komik ve duygusal anların iç içe geçtiği bu oyun, hayatın absürt yönlerini mizahi bir dille ele alıyor. Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı oyun, Serdar Biliş yönetiminde sahneleniyor. Oyunun başrollerinde Demet Akbağ, Salih Bademci ve diğerleri yer alırken, müzikleri Tuluğ Tırpan'a, sahne tasarımı Cem Yılmazer'e, kostüm tasarımı ise Ayşegül Alev'e ait. Oyunun yapımcılığını BKM üstleniyor.

Demet Akbağ ve Salih Bademci gibi çok özel isimlerin yer aldığı bu yapımda sevilen bir çok isimde sahnede hayat bulacak. Oyun, izleyicileri hem güldürecek hem de düşündürecek anlar yaşatmayı vadediyor.

Biletler Biletix üzerinden temin edilebilir. Bu unutulmaz geceyi kaçırmamak için yerinizi şimdiden ayırtın!

Biletler;

1. Kategori - 2090.00 TL
2. Kategori - 1870.00 TL
3. Kategori - 1650.00 TL
4. Kategori - 1210.00 TL
5. Kategori - 990.00 TL
6. Kategori - 880.00 TL

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme