Aylık kirasını duyan şoke oldu! Mustafa Sandal davalık olunca ortaya çıktı

Mustafa Sandal, kiralık evinin kira bedelinin artırılması talebiyle ev sahibiyle mahkemelik oldu. Savoy Sitesi'nde aylık 65 bin TL kira ödeyen Sandal, ev sahibinin kira bedelini 170 bin TL'ye çıkarmak istemesine karşı çıktı.

Mustafa Sandal, Etiler'deki Savoy Sitesi'nde kiraladığı evin kira bedelinin artırılması nedeniyle ev sahibiyle dava açtı. Ünlü sanatçı, aylık 65 bin TL kira ödediği dairenin bedelinin 170 bin TL'ye çıkarılmasına karşı çıkıyor. 2018'den bu yana kiracı olarak bulunduğu evdeki kira bedelinin bu kadar artmasına izin vermek istemeyen Sandal, dava açarak itirazda bulundu. Sitedeki diğer dairelerin kira bedellerinin 200 ila 220 bin TL arasında olduğu belirtiliyor. Davanın, kira artışlarıyla ilgili önemli bir sonuç doğurması bekleniyor.

Mustafa Sandal, sahne performansları ve sürdürülmesiyle güncel bir gündeme gelirken, bu kez kiralık evde yaşadığı sorunlarla ilgili söz ettiriyor. Ünlü sanatçı, Etiler'deki lüks bir sitede kiraladığı evin kira bedeli nedeniyle ev sahibiyle mahkemelik oldu. Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre, Sandal'ın aylık 65 bin TL kira ödediği ev, aynı sitedeki diğer dairelerin kira fiyatlarının gerisinde kaldı.

KİRA TESPİT DAVASI AÇILDI

Ev sahibi, Sandal'ın kira bedelini artırmak için kira tespiti açtı ve aylık kira bedelinin 170 bin TL'ye çıkarılmasını talep etti. Sandal ise 2018'den bu yana oturduğu ev için açılan bu davanın reddedilmesini istedi. Sitedeki diğer lüks dairelerin kira bedellerinin 200 ila 220 bin TL arasında olduğu iddia ediliyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme