Azad yardım eli bekliyor

Kayseri'de yaşayan Adnan Akgül, beynindeki tümör dolayısıyla zor günler geçiren oğlu Azad için hayırseverlerden destek istedi. Oğlu için yurt dışından gelecek aşıya imkanları olmadığını söyleyen Akgül, 'Bizim isteğimiz para değil bize sadece aşıyı getirsinler yeter' dedi.

TAKİP ET

Kayseri'de yaşayan Adnan Akgül 2,5 yıldır oğlu Azad'ın hayatta kalabilmesi için mücadele veriyor. Beyninde tümör tespit edilen 5 yaşındaki Azad'ın hayatı yurt dışından gelecek olan aşıya bağlı olduğunu belirten Akgül yetkililer ve hayırseverlerden yardım istedi.

“Aşıya imkansızlıklardan ulaşamıyoruz”

Vücuttaki tümörün büyümesinin engelleyici aşının fiyatının 580 euro olduğunu dile getiren inşaat işçisi baba Adnan Akgül, “Oğlumun beyninde tümör tespit var. Oğlum 5 yaşında. Yaşı ufak olduğu için gereken tümör küçültme ameliyatını kaldıramıyor. Devletin aylık yüzde 80 ödediği destek dışında 580 euroluk bir aşı tedavisine ihtiyacı var ama biz ekonomik imkansızlıklar nedeniyle aşıyı yaptıramıyoruz. Ben inşaat işçisiyim. Ailemi zor geçindiriyorum. Kimseye el açmamak için inşaatlarda çalışıyorum. Kazandığın parayla anca evimi geçindirebiliyorum. Oğlum Azad'ımın beyin tümörü 2 buçuk yıldan beri var. Aşı daha gerekli. Biz para değil aşı bekliyoruz. Bana ulaşmak isteyen 0539 713 78 37 nolu numaradan ulaşabilirler. Sesimizi duyun, duyurun Azad'ıma umut olun. Acımızı dindirin” dedi.

>>Selma Kösedağ

Bakmadan Geçme