'Bahar' dizisine eleştiri yağmuru!

Show TV ekranlarında vatandaşlar tarafından sevilerek izlenen 'Bahar' dizisi yeni sezonuna başladı. Dizi sezonun ilk bölümünde eleştiri yağmuruna tutuldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Show TV'nin sevilen dizilerinden ‘Bahar' yeni sezonun ilk bölümü ile ekranlara geldi. İlk bölümünde diziye dahil olan Büşra Pekin eleştirilerin hedefi oldu.

Dün akşam yayınlanan dizinin ilk bölümü ekranlara izleyicileri çekmeyi başardı. Yeni karakterlerle, yeni sezona başlayan dizi, izleyicileri ekrana kilitlemeyi hedefliyor. Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz'ın başrolünde olduğu diziye Büşra Pekin'de katıldı. Pekin, başhekim Süreyya karakteriyle izleyicinin karşısına çıktı. Pekin'in canlandırdığı karakter hastanede dengeleri değiştirecek isim olacak gibi görünürken, izleyiciler ‘Bu da Bahar'a iyi davranmayacak kesin' gibi yorumlarda bulundular.

İzleyiciler eleştiri yağmuruna tuttu!

Son dönemlerde geçirdiği estetik operasyonlarla ve verdiği kilolarla sık sık gündeme gelen Pekin, saçını boyatması ve yaptırdığı estetiklerle eleştiri aldı. Mimiklerini yeterince etkili kullanamaması bazı izleyicilerin eleştirisini aldı. ‘Demet Evgar'ın doğallığı karşısında Büşra Pekin bu diziye hiç yakışmamış' yorumu başta gelirken, ‘Türk doktorlarının hakkı yeniyor. Kız nereden nereye geldi. Nobel ödülü verilmeli' eleştirileri de devamında geldi. 'Diziden ilk defa sıkıldım' diyenlerin odak noktasında da yine Pekin vardı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme