Bahçeli'nin konuşmasının ardından Dursun Ataş MHP'ye mi geçiyor?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan için yaptığı konuşmanın ardından MHP'den istifalar gelirken, İYİ Parti'den 15 milletvekilinin de MHP'ye geçeceği iddia ediliyor. İddia edilen isimlerin arasında Dursun Ataş'ta var. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin PKK terör örgütü lideri Abdullah Öcalan ile ilgili yaptığı açıklamanın ardından İYİ Parti'den 15 milletvekilinin MHP'ye geçeceği iddia edildi. İsimler arasında geçtiğimiz haftalarda İYİ Parti'den istifasını sunan Dursun Ataş'ta yer alıyor.

Devlet Bahçeli, Öcalan'la ilgili şu ifadelerde bulunmuştu; ‘Türkiye'ye getirilirken he türlü hizmete hazırım diyen terörist başı buyursun terörün bittiğini ilan etsin. Bu çağrımı anlamayanlar, saptırmaya çalışanlar oldu. Gelsin TBMM'de DEM sıralarına katılıp silah bıraktığını ilan etsin, terörün tamamen bittiğini örgütün lağvedildiğini haykırsın. Bu dirayeti gösterirse umut hakkının kullanımıyla ilgili yasal düzenlemenin yapılmasının önü de ardına kadar açılsın. Her adımı atmaya kararlı, inançlıyız. Yeni yüzyıl yeni hayat temelinde bagajları boşaltalım ve milli hedefleri birlikte yakalayalım'

Tepkiler sürüyor!

Bahçeli'nin partisinin grup toplantısında yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü. Bahçeli'nin açıklamasının ardından MHP'nin birçok parti üyesi istifasını açıkladı. Yurdun dört bir yanında insanlar yaptıkları paylaşımlarla Bahçeli'ye tepki gösteriyor.

İYİ Parti'den 15 vekil MHP'ye geçecek iddiası!

Bahçeli'ye tepkiler sürerken, İYİ Parti'den 15 ismin MHP'ye geçeceği iddia edildi. EKOL TV'nin yayınına göre, İYİ Parti'den istifa edecek kişiler partinin önemli isimleri. Geçtiğimiz haftalarda İYİ Parti'den istifa eden Dursun Ataş'ın da MHP'ye geçeceği iddia edildi. Fakat Ankara'da düzenlenen Kayseri toplantısına katılan Dursun Ataş'ın AK Parti'ye geçeceği kesinleşmiş, önümüzdeki günlerde konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyordu.

Konu ile ilgili Ataş'tan bir açıklama yapılmadı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme