Bak bu çok güzel bir haber! Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un genç stoperi Arif Kocaman'dan güzel haber geldi. Genç futbolcu, sakatlık sonrası antrenmanlara başladı. Ciddi bir sakatlığı olmayan Kocaman, Eyüpspor maçında oynayacak mı? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor'un genç yıldızı Arif Kocaman antrenmanlara geri döndü.

Sakatlık endişesi sonrası korkutan Kocaman, Kayseri'ye geldi. Kayserispor'un genç stoperi Arif Kocaman, sakatlığı nedeniyle Ümit Milli Takım kadrosundan çıkarılmıştı. Ancak genç futbolcu, Kayseri'ye dönerek antrenmanlara katıldı. Sakatlığının ciddi olmaması, yönetim, hem teknik ve taraftarların yüzünü güldürdü.

Son maçında spor otoritelerden tam not aldı

Son olarak Konyaspor maçında sahaya çıkan Arif Kocaman, sergilediği başarılı performansla spor otoritelerinden tam not aldı. Savunmada Julian Jeanvier ile iyi bir uyum yakalayan genç oyuncu, her geçen gün artan performansıyla dikkat çekiyor.

Kayserispor'da parladı Milli formayı kaptı

Ümit Milli Takım Serüveni 2 sezon önce devre arasında Sakaryaspor'dan transfer edilen Arif Kocaman, Kayserispor'daki yükselen formu sayesinde Ümit Milli Takım'a davet edilmişti. Genç stoperin, bu hafta sonu oynanacak Eyüpspor karşılaşmasının yeniden sahaya çıkması bekleniyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme