Baki Ersoy: Affetmem

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor için fedakarlıktan kaçınmayacağını söyledi.

Kayserispor'un, Kayseri'nin en büyük markası olduğuna dikkat çeken Ersoy, “Kayserispor'da bir bayrak eğişimi söz konusu. Bizim için şehrimizin en büyük marka değeri olan Kayserispor'umuzun her daim başarılı olabilmesi. Bunun için de elini, yüreğini, bedenini taşın altına koyabilecek, insanlar bu salonda. Stadyumun önünden geçmemiş insanlar, baktığınızda bazı insanlar diyorlar, ‘Bu Kayserispor'da ne var?' diyorlar. Kayserispor'da problem var, sıkıntı var, dert var, borç var. Kayserispor'a sahip çıkılım denildiğinde, arkadaşlar yataklarından çıkıp gelmiyorlar. Elimizden bir şey geliyorsa yapmaya hazırız” dedi.


Mehmet Özhaseki hakkında övgü dolu sözler sarf eden Ersoy, “Onursal başkanımız Mehmet Özhaseki bey, iyi ki var. Ne zaman kulüple alakalı bir sıkıntı olsa sayın Özhaseki bakanımızı buluyoruz. Abi böyle olması gerekiyor, senin de yolbaşı olman gerekiyor diyoruz. Allah razı olsun, ulaşabileceği her yere anında ulaşmaya gayret gösteriyor. Bu da altı çizilmesi gereken bir konu. Kayserispor'un 800 Milyon TL gibi bir borcu var. Kayseri bu borcu eritebilir mi, bence eritebilir. Çok ciddi ir kampanya ile, herkesi bu işin içine sokarak, Kayseriliyim, Kayseri sevdalısıyım diyen, benim bu şehre borcum var diyen, herkes bu işin taşın altına elini koyar. Ödemeler ortada, gelirler ortada, şeffaf bir ödeme yöntemiyle de hesaplar ortaya konur ve memlekette de herkes rahat eder. Allah korusun yarın bu takıma bir şey olursa, inanın çıkarmak çok zor olur. Geçmişte bunun örnekleri var. Kayserispor'un bu durumlara düşmemesi için mutlaka bir şeyler yapılması gerekiyor. Dert biter mi, sıkıntı biter mi, bitmez. Onun için büyük bir proje ortaya koymak gerekiyor. Yoksa, her gün para arayan, bir Ali Çamlı ile karşı karşıya kalırız. Rakamlar çok büyük olduğu için de sıkıntı yaşarız. Sayın bakanımız Mehmet Özhaseki önderliğinde bir proje ortaya koymamız şart” diye konuştu.

Vali Gökmen Çiçek'in, Kayseri'ye yaptığı hizmetlere dikkat çeken Ersoy, “Sayın Valimize de bir parantez açmak istiyorum. Geldiği günden bu yana Kayserimizle ilgili ne varsa, en başta onu görüyoruz. Marifet iltifata tabi, bunu hissettirmek gerekiyor. Arka plandaki yapılanları görmediğiniz taktirde, soysal medya ortamında herkes, her istediğini yapabiliyor” ifadelerini kullandı.


Yeni dönemde Başkan olarak seçilen Ali Çamlı hakkında olumsuz yorumlar yapıldığına vurgu yapan Ersoy, sert bir dille eleştiride bulunarak, “Ali Çamlı, bizim aile dostumuzdur, ağabeyimizdir. Çok zor bir görevi üstlenmiştir. Son 5-6 aydır da elinden geleni yapıyor. İşi, inanılmaz zor, biz onun yanındayız. Ali başkanımla ilgili sosyal medyada bir takım eleştiriler görüyorum ve çok üzülüyorum. Eğer bu kulübü yöneteceğinize inanıyorsanız, buyurun. Bunu yapamıyorsanız insanları ve aileleri rencide edecek, davranışlardan kaçının. Geçen gün gazeteci bir arkadaş bir twet yazmıştı, haber gönderdim. Kendime yapılanı affederim, ama aile fertlerimden birini ima eder, bir oluşumun içine girerseniz, bunu affetmem, bir zaman da unutmam. Gereği ne varsa yaparım, cezasını da çekerim. Bu şehirde hep beraber yaşıyorsak, herkes saygılı olmalı. Sevmeyebilirsiniz, ama saygılı olmak zorundasınız. Yazarken, konuşurken, dikkat etmek gerekiyor. Buradan bu arkadaşları uyarmak istiyorum. Ali başkanın ailesi ve sevdikleri, bizim de onurumuzdur, namusumuzdur, bununda böyle bilinmesini istiyorum” sözlerini sarf etti.

Gözbaşı ailesine sahip çıkılması gerektiğinin altını çizen Ersoy, “Kayserispor hepimizin takımı, ortak sevdamız. Hep birlikte yapmak istiyoruz. Umudumuzu yitirmememiz gerekiyor. Gözbaşı ailesine göstermiş oldukları fedakarlıklardan dolayı, bun bu şehrin borcu olduğunu düşünüyorum. Bu şehrin borcunu da ödemek hep beraber bize düşer. Berna Gözbaşı hanımefendinin de bu ekonomik dar boğazdan çıkabilmesi adına da şehir olarak her şeyi yapmalıyız. Berna Başkanıma göstermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Ali Çamlı Başkanıma da hayırlı mübarek olsun diyorum.” diye konuşmasını sonlandırdı. >Hakan Çiftci

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme