Baki Ersoy da katılacak!

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Hollanda ile oynayacağı kritik maçın hazırlıklarını tamamladı. Kayseri'de de bu maç için dev ekran kurulacak. Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde gerçekleşecek etkinlikte, sporseverler Ahmet Dirgenali ve Baki Ersoy ile bir araya gelecek. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Türkiye A Milli Futbol Takımı, bugün yine tarihi günlerinden birini daha yaşayacak.

Avusturya'yı mağlup ederek son 16'ya kalan A Milliler, bugün saat 22:00'da Hollanda ile kozlarını paylaşacak. Tüm Türkiye, bu maç için büyük bir heyecanla bekleyiş içerisinde. Milli futbol takımının Hollanda ile oynayacağı maç için Kayseri'de de özel bir etkinlik düzenlenecek.

Millet Bahçesi'nde dev ekran kurulacak

Kayserispor taraftarı Kapalı Kale, Millet Bahçesi Etkinlik Alanı'nda Kayserili sporseverlerle birlikte buluşacak. Kapalı Kale, kurulacak dev ekran karşısında bu heyecanı hep birlikte yaşamaya hazırlanıyor. Ahmet Dirgenali'nin liderliğindeki Kapalı Kale, saat 20:00'da Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde toplanacak. Etkinliğe, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da katılarak, bu heyecanı Kayserili sporseverlerle birlikte yaşayacak.

Eğlenceli aktiviteler ve ikramlar bulunuyor

Organizasyon, "Yıldızlar Organizasyon" firması tarafından düzenleniyor. Katılımcılar için Türk bayrakları, balonlar ve ücretsiz patlamış mısır gibi ikramlar da sunulacak. Poster, modern ses sistemi ve mobil yayın teknolojisi kullanılarak etkinlik alanında tam bir maç atmosferi Unutulmaz bir heyecana sahne olacak.

Alan değişikliği yapılmıştı

Daha önce RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nun otoparkında düzenlenmesi planlanan etkinlik, daha geniş bir alan olması sebebiyle Millet Bahçesi'ne alındı. Kapalı Kale'den yapılan açıklamada, ‘Haydi Türkiye yürüyelim finale. Kıymetli Kayseri halkı, bu akşam hep birlikte Millet Bahçesi'nde buluşuyor ve A Millî futbol takımımızın Hollanda ile oynayacağı bu kritik müsabakayı dev ekranda hep birlikte izliyoruz' denilerek taraftarlara çağrı yapıldı.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'da katılacak

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da, ‘Akşam 22:00'de Kapalı Kale'nin Milli Maç organizasyonunda ben de Millet Bahçesi Etkinlik Alanında olacağım' ifadelerini kullanarak etkinliğe destek verdi. Türkiye - Hollanda maçı bugün saat 22:00'da başlayacak. Karşılaşma TRT1'den naklen yayınlanacak. Milletbahçesinde 30 Bin taraftarın maça gelmesi bekleniyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme