Baki Ersoy'dan Kayserispor'a tam destek!

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor tesislerini ziyaret ederek moral verdi. Konyaspor maçında da takımı yalnız bırakmayan Ersoy, milli ara sonrası seri galibiyetler alarak çıkışa geçeceklerini söyledi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor'u yalnız bırakmıyor. Ersoy, Kayserispor tesislerini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Ersoy'u, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı ağırladı. Teknik direktör Burak Yılmaz da sohbete dahil oldu. Ersoy, Kayserispor'a maddi ve manevi desteğinin süreceğini belirterek, “Sevdamız Kayserispor” dedi.

Konyaspor maçında takımı yalnız bırakmadı

Ersoy, geçtiğimiz hafta Konya'da oynanan Konyaspor maçında da tribünde yerini almıştı. Takıma destek veren Ersoy, Kayserispor'un oyununu beğendiğini ifade etmişti. Şu an 2 maç oynayan ve 1 puanı bulunan Kayserispor, Süper Lig'in 5. hafta mücadelesinde Eyüpspor'u konuk edecek. Milli aradan sonra seri galibiyetlerle takımın çıkış yakalayacağına inandığını belirten Ersoy, Kayserispor'a olan inancının tam olduğunu aktardı..

Transfer tahtasının açılmasında önemli rol üstlenmişti

Baki Ersoy'un geçtiğimiz sezon Kayserispor'un transfer tahtasının açılmasında büyük bir rol üstlenmişti. Ersoy'un bu süreçteki çabaları, taraftarın büyük beğenisine neden olmuştu.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme