Baki Ersoy: Elimden ne geliyor ise yapacağım

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor'a verdiği desteği, Erciyes 38 FK'ya da veriyor. Taraftarın gönlünde taht kuran Ersoy, 2-2 beraberlik ile biten maçın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Erciyes, neler söyledi? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberde...

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor'a verdiği desteği, Erciyes 38 FK'ya da veriyor. Taraftarın gönlünde taht kuran Ersoy, 2-2 beraberlik ile biten maçın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Erciyes, neler söyledi?

Futbolcuların gösterdiği mücadeleyi beğenen Ersoy, "Denizlispor karşısında çok iyi bir futbol ile mücadele eden Erciyes 38 FK teknik heyetimizi, futbolcularımızı, ve yönetimimizi tebrik ediyorum" dedi.

Ersoy hakemi eleştirdi

Hakem hatalarına değinen Ersoy, "Maç 2-1 iken 90+6 uzatma dakikası tamamlanıp, oluşan frikik pozisyonu sonrasında maçı bitirmesi gerekirken maçı bitirmeyen, Bingöl bölgesi hakemi Yusuf Aydın 90+ 9. Dakikaya kadar maçı oynatıp bile isteye Denizlispor'un gol atmasını sağladı.. Bu tarz bir hakemin ülkemizin hiçbir liginde maç yönetmemesi için elimden ne geliyor ise yapacağım…Bu şehrin hakkını hiç kimseye yedirmeyeceğime Baki Ersoy sözü veriyorum" ifadelerini kullandı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme