BAL ne zaman başlıyor? Gruplar belli oldu mu? Kayseri takımları hangi grupta?

Bölgesel Amatör Lig'de 2023-2024 sezonu başlama tarihi belli oldu mu? Lig ne zaman başlayacak? Kayseri takımları hangi grupta yer alacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Bölgesel Amatör Lig, Türk futbolunun alt kademesinde yer alan önemli bir lige sahiptir. Bu ligin amacı, amatör futbolun gelişimine katkı sağlamak ve bölgesel düzeyde rekabeti teşvik etmektir. Dolayısıyla, Bu ligde Kayseri'den Hacılar Erciyesspor ve Develigücü gibi takımlar mücadele edecekler.

Peki Bölgesel Amatör Lig ne zaman başlayacak? Temsilcilerimiz hangi grupta yer alacak?

BAL sezonunun başlamasıyla birlikte, takımların performansı ve mücadelesi, futbolseverler için heyecanlı bir dönemi başlatacak.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2023-24 sezonu için Bölgesel Amatör Lig gruplarını belirledi. Kayseri'den bu sezon 2 takım BAL'da mücadele edecek. Hacılar Erciyesspor ve Develigücü 5. grupta mücadele verecekler. Bu grup, 15 takımın yer alacağı bir gruptur.

TFF'nin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonları'na (ASKF'lere) gönderdiği bildiriye göre; 2023-2024 Bölgesel Amatör Lig (BAL) sezonu, 14-15 Ekim 2023 tarihlerinde oynanacak müsabakalarla başlayacak.

Kayseri takımlarının yer aldığı 5. grup şu şekilde oluştu;

Hacılar Erciyesspor
Develigücü
Eskişehirspor
Yozgat Belediye Bozokspor
Türk Metal 1963 Spor
Polatlı Belediyespor
Ankara TKİ
Gölbaşı Belediyespor
Sincan Belediyespor
Eskişehir Demirspor
Eskişehir Yunus Emre Belediyespor
Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor
Yeşil Korgun Belediyespor
Suvermez Kapadokyaspor
Niğde Belediyespor

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme