Başbakan Ahmet Davutoğlu Kayseri'de

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin mitingine katılmak üzere Kayseri'ye geldi.

Başbakan Davutoğlu'nu Erkilet Havaalanı'nda Kayseri Valisi Orhan Düzgün, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, AK Parti Kayseri milletvekili adayları, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahid Özden ve ilçe belediye başkanları karşıladı. Otobüs içerisinden eşi Sare Davutoğlu ile beraber vatandaşları selamlayan Başbakan Davutoğlu, yol üzerinde bekleyen Doğu Türkistanlılarla selamlaştı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu buradan miting öncesinde ziyaret edeceği Kayseri Büyükşehir Belediyesine geçti.
MİTİNG ALANINA YÜRÜYEREK GEÇEN DAVUTOĞLU'NA ESNAF PASTIRMA İKRAM ETTİ
Partisinin mitingi için Kayseri'ye gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu önce Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Belediyeden miting alanına yürüyerek geçen Başbakan Davutoğlu'na bir esnaf tarafından pastırma ikram edildi.
1 Kasım seçimleri öncesi miting yapmak için Kayseri'ye gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu önce Kayseri Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Davutoğlu ardından belediyeden miting alanına yürüdü. Yürüyüş sırasında bir esnaf Başbakan Davutoğlu'na pastırma ikram etti. Esnafın ikramını geri çevirmeyen Başbakan Davutoğlu pastırmayı tattı. Yürüyüş sırasında Kayserili vatandaşlar Başbakan Davutoğlu'na büyük ilgi göstererek, hatıra fotoğrafı çektirdi. Davutoğlu ardından miting alanına geçiş yaptı.
BAŞBAKAN DAVUTOĞLU, BÜYÜKŞEHİR'DE
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.
Partisince düzenlenen mitinge katılmak üzere Kayseri'ye gelen ve miting öncesi Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret eden Başbakan Davutoğlu, burada Başkan Mustafa Çelik'ten belediye tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ve devam eden yatırımlar hakkında bilgiler aldı.
Başbakan Davutoğlu, ziyaretin ardından belediyeden ayrıldı ve vatandaşların sevgi gösterileri arasında yürüyerek Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek olan mitinge geçti.

Bakmadan Geçme