Başkan adayları belirlendi mi, ne zaman açıklanıyor? İşte en güçlü senaryo!

AK Parti'nin Kayseri belediye başkan adaylarının bu Çarşamba günü yapılacak grup toplantısında açıklanması beklenirken, çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığı ve isimlerin büyük ölçüde netleştiği belirtiliyor. Peki konuşulan en güçlü senaryo hangisi? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in haber bülteninde…

AK Parti'nin aralarında Kayseri'nin de olduğu pek çok ilin belediye başkan adaylarını büyük ölçüde netleştirdiği ve bu hafta yapılacak olan grup toplantısında açıklayabileceği belirtiliyor. Tamamlanan çalışmalar kapsamında en güçlü senaryonun ortaya çıktığı öğrenildi. İşte detaylar...

Yerel seçim tarihi yaklaştıkça, siyaset sahnesi de ısınıyor. Kamuoyu, siyasi partilerin açıkladığı ve açıklayacağı belediye başkan adaylarını dört gözle beklemeye başladı. Özellikle AK Parti, CHP ve MHP'nin hangi adaylarla seçim yarışına gireceği tartışılırken, pek çok ilin adayının bu hafta açıklanabileceği konuşuluyor.

Kamuoyu özellikle AK Parti'nin hangi isimlerle seçime gireceğini konuşuyor. Kayseri'de de halkın gündeminde hangi ismin hangi belediyeye aday gösterileceği bulunuyor. Kamuoyu özellikle de mevcut belediye başkan adaylarının durumunu merak ediyor. AK Parti'nin bu Çarşamba günü yapılacak grup toplantısında bazı illerin adaylarının açıklanabileceği ifade ediliyor. Pek çok ille birlikte Kayseri belediye başkan adaylarının bu toplantıda açıklanma ihtimalinin olduğu, partiye yakın medya mensupları tarafından yazılmaya başlandı.

Gazeteciler, AK Parti kulislerinden sızan bilgilere göre Kayseri'deki en güçlü senaryoyu gündeme taşıdılar. Buna göre, AK Parti ve MHP'de çok büyük bir değişiklik beklenmiyor.

Gazeteci Rifat Açıkgöz, Hunat TV'de yaptığı yorumda bazı ilçelerde küçük çaplı değişiklik dışında radikal bir değişiklik olmayacağını ifade ederken, Yazar Cemil Görücü, anketlerin değişimden yana olmadığını kaydetti. Gazeteci Osman Çiftçi, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile devam etme olasılığının en güçlü senaryo olduğunu dile getirdi. Çiftçi, bu durumda bütün başkanların aynı şekilde devam ihtimalinin güçlendiğini söyledi.

Gazeteci Azim Deniz ise, Büyükşehir'de bir değişim olmayacağının görüldüğünü ancak merkez ilçelerden birinin adayının değişme ihtimalinin yüksek olduğunu ileri sürdü. Deniz, “Yapılan temayül yoklamaları ve anketlerde Büyükşehir'in durumu iyi görünüyor. Ancak merkez ilçelerden birinde sıkıntı görünüyor. Değişim olabilir” dedi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme