Başkan Ahmet Çolakbayrakdar'ın Kayserispor sevdası

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayserispor sevgisini gittiği her yerde yaymak adına önemli hamlelerde bulunuyor. Başkan Çolakbarakdar'ın bu kez durağı Yenişehir Mahallesi oldu. Sinan Kütüphanesi'ndeki çalışmaları izleyen Çolakbayrakdar, çocuklara Kayserispor forması hediye ederek, geleneği sürdürdü. Tüm Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri'de Kayserispor sevgisini yayma adına hamlelerine devam ediyor. Başkan Çolakbayrakdar, son olarak Yenişehir Mahallesi'nde bulunan Sinan Kütüphanesi'nin inceledi ve burada mahalle çocuklara Kayserispor formalarını hediye etti.
Başkan Çolakbayrakdar, Kayserispor sevgisini şehrin her köşesine taşımayı hedefliyor. Bu amaçla düzenlenen etkinliklerde, Kayseri'nin gençlerine ve çocuklara yönelik önemli adımlar atılıyor. Geçen hafta mahallede en çok oynayan çocuklarla bir araya gelen ve onlara Kayserispor formalarını hediye eden Başkan, şimdi de Yenişehir Mahallesi'ndeki gençlere forma vererek, geleneği sürdürdü.
Ahmet Çolakbayrakdar, ‘Her alanda hemşehrilerimizin hayatına dokunan projeleri hayata geçirmeye, hemşehrilerimize daha nitelikli bir yaşam sunmaya devam ediyoruz. Sosyal tesisimizin yanında inşa ettiğimiz Sinan Kütüphanede çalışmalarımız hızla devam ediyor. Tüm hemşehrilerimize, özellikle gençlerimize hizmet verecek olan kütüphanemizi en kısa sürede tamamlayıp hizmete sunacağız. Sağlıklı günlerde kullanmak nasip olsun' dedi.
Mahalle çocukları da Başkan Çolakbayrakdar'a teşekkür ederek, bu jestten dolayı mutluluklarını ifade etti.
Başkan Çolakbayrakdar, Kayserispor'un şehirdeki popülerliğini artırmak ve genç nesilleri spora teşvik etmek adına bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

????#Yenişehir

Her alanda hemşehrilerimizin hayatına dokunan projeleri hayata geçirmeye, hemşehrilerimize daha nitelikli bir yaşam sunmaya devam ediyoruz ????

???? Sosyal tesisimizin yanında inşa ettiğimiz Sinan Kütüphane'de çalışmalarımız hızla devam ediyor. Tüm hemşehrilerimize,… pic.twitter.com/55RHIrXAFF — Ahmet ÇOLAKBAYRAKDAR (@ahmetclkbyrkdr) November 19, 2023

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme