Başkan Ali Çamlı sözünü tuttu

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, istifasına rağmen teknik heyet, futbolcular ve kulüp personeline ödeme yaparak sözünü tuttu. Kulübün mali durumu ve geleceği, 8 Eylül'de yapılacak olan genel kurul toplantısında belli olacak. Başkan Ali Çamlı devam edecek mi? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Sivasspor maçında alınan 2-1'lik yenilginin ardından istifa eden Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, verdiği sözü tuttu.

Çamlı, istifasına rağmen teknik heyet, futbolcular ve kulüp personeline ödeme yapacağını açıklamıştı. Çamlı, her zaman olduğu gibi yine bu sözünü de yerine getirdi. Çamlı'nın bu hareketi karşısında taraftarlar, 'Helal olsun Ali Çamlı Başkana. Bırakmasına rağmen hala takımı düşünüyor. Böyle bir Başkan bir daha zor bulunur' yorumları yaptı.

Çamlı, 27 ayda toplamda 123 problemli dosyayı temizledi

Başkanlık süresi boyunca Başkan Ali Çamlı, Kayserispor'un mali yapısında önemli aşamalar kat etti. Çamlı, 27 ay süren görev süresinde, 130 problemli dosyadan 7'si hariç tüm geçmiş borçları temizledi. Çamlı, kulübün bekası adına şehrin ileri gelenleri ile birlikte büyük çaba göstererek, Kayserispor'u ne kadar sevdiğini gösterdi.. Kulübün temlik sorunları nedeniyle kasaya tek bir kuruş bile girmediğini vurgulayan Çamlı, bu durumun Kayserispor'un geleceği için büyük bir tehlike oluşturduğunu bir kez daha söyledi.

Ali Çamlı devam edecek mi?

Kayserispor Kulübü, 8 Eylül tarihinde seçimli olağanüstü genel kurul toplantısı yapacak. Bu toplantı, hem kulübün geleceği adına büyük önem taşıyor. Diğer yandan Ali Çamlı'nın göreve devam edip etmeyeceği konusunda merakla bekleniyor. Çamlı, Sarı-Kırmızılı kulübe sahip çıkılmadığı takdirde Kayserispor'un yok olma tehlikesinin altını çizerek, Kayseri halkının sahip çıkması gerektiğine vurgu yapmıştı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme