Başkan Büyükkılıç'tan havalimanı ziyareti!

Başkan Büyükkılıç, kentte önemli bir kazanım olan Kayseri Havalimanı Yeni Terminal Binası'nı ziyaret ederek, yolcularla sohbet etti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber 'de…

TAKİP ET

Başkan Büyükkılıç, yapımı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı DHMİ Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Kayseri Havalimanı Yeni Terminal Binası'nda hem yolcularla bir araya geldi hem de personele istek ve önerilerini sordu.

Yerli ve yabancı yolcularla da yakından ilgilenen Büyükkılıç, Türkiye'nin parlayan yıldızı Kayseri'nin dünya ile bağlantı noktası olan havalimanının yenilendiğini ve kente çok yakıştığını söyleyerek, ‘Kayseri Havalimanı Yeni Terminal Binamızı ziyaret ederek, yolcularımız ve çalışanlarımızla sohbet ettik' dedi.

Başkan Büyükkılıç, Kayseri Havalimanı Yeni Terminal Binası ve Apron Yapım Projesi'nde başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.
Yolcular ise yeni terminal binasını çok beğendiklerini dile getirerek, ilgisi ve samimiyetinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a teşekkür ettiler.

Bakmadan Geçme