Başkan Can'dan duyarlılık çağrısı

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Can Filistin'de süren savaş hakkında açıklamalarda bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

TAKİP ET

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Can; ASTP, ANFİAD, Milli İrade Platformu ile birlikte İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği olarak Filistin, Gazze konusunda duyarlı davrandıklarını; Haniyye ile Ankara'da bir arada olmadıklarını ve gerçek bir Mücahit olduğunu söylerek 40 bin kişinin şehit, yüz bine yakın insanın mağdur olduğu Filistin ve Gazze için şunları söyledi.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Can açıklamasında şu ifadelere yer verdi, ‘İsmail Haniyye Şehit. O imanlı bir vatanperver. Çocukları, torunları şehit ve bu ne vakar ve bu ne güzel duruş. Filistin'deki, Gazze'deki çocuklar, kadınlar, yaşlılar, gençler; Filistinli, Gazze Şehit. Suriye, Irak, Doğu Türkistan, İslam coğrafyası Şehit, aç, mahzun, mağdur, çok yönlü yaralı. Devletler içindeki ve uluslararası arenada terör örgütleri: PKK, YPG, DAEŞ,FETÖ. Karşısındaki müslümanlar şehit. Düşümüzde şehitlerle, yaralılarla, acılarla dolu. Artık sözün bittiği yerdeyiz... Evet açıklama, telin boykot... Ama bu konuda da duyarsızlık, neyine lazımlık, keyfilik, bencillik, dünyevileşme, şuursuzluk, gaflet; hatta ihanet ağırlık bastı. Artık tefrikadan, ayrılıktan, gayrılıktan, bencillikten, malına mal; makamına makam katmaktan, dünyaya tapmaktan uyanma vakti gelmedi mi? Artık sağcı, solcu, Türk-Kürt-Gürcü,Çerkez, Zaza. Arap, Doğulu Batılı, Afrikalı zamanı değil. Makamlar, rakamlar, dünyalar, mallar, evlatlar, şatafatlı hayat gafletinden uyanma zamanı gelmedi mi? Müslümanlar bir yere konulmak, hapsedilmek, yok edilmek, öldürülmek isteniyor. Gemi batarsa, uçak düşerse, araç uçuruma yuvarlanırsa, tren raydan çıkarsa hepimiz tehlikeye, girer, ölümle karşı karşıya geliriz . Vatan sevgisi imandandır. Filistin ve Gazze vatandır, namustur. Siyonist adamın kürsüde alkışlandıktan sonra ŞEHADET çok manidardır. Müslümanlardan korkulmuyor, kimse Müslümanlardan çekinmiyor. Küfür, siyonist tek millettir. Şimdi artık manevi ve maddi anlamda cihat zamanıdır.

İlk çağrımız İslam Ülkelerine neredesiniz, neredesiniz? Artık gafletten uyanın!
Bir diğer çağrımız ise bütün İnsanlığa, Dünyaya artık gelin şekilden öte bir ve beraber olma zamanı....
Artık literatürde ve hakikatte idareci ve bürokratlar birliği derneğinin ileri sürdüğü bir hakikat var. Üç devlet; tek millet İsrail, ABD ve İngiltere. İnanıyoruz ki bu aziz millet, bu şanlı bayrak; Türkiye bütün İslam alemine dün olduğu gibi bayraktarlık yapacaktır.
Haydi artık birlik, beraberlik, kardeşlik zamanı. Kardeşlik Sınır Tanımaz, Biz Birlikte Güçlüyüz'

Bakmadan Geçme