Başkan Çelik: 'Şehrin meselesi bizim meslemizdir'

Mustafa Çelik, 'Kimse boş yere konuşup ortalığı bulandırmasın. Bu şehrin meselesi bizim meselemizdir. Şehrin markası Kayserispor asla sahipsiz kalmaz' dedi.

'KAYSERİSPOR SAHİPSİZ KALMAZ'

KAYSERİSPOR'un yönetimsel ve maddi anlamda yaşadığı sorunlardan sonra gözlerin çevrildiği Onursal Bakan Mustafa Çelik, bir süre gelişmeleri takip etmekle yetindi. Gelişmeleri takip ettiği dönemde de kulübün geleceği için çalışmalarını, istişarelerini sürdüren Mustafa Çelik, son günlerdeki eleştirilerin ise hoş olmadığını söyledi. Çelik, 'Kayserispor, bugüne kadar sahipsiz kalmadı ve bundan sonra da kalmaz. Benden önce görevde bulunan Onursal Başkan Sayın Mehmet Özhaseki, Bekir Yıldız ve diğer arkadaşlar kulübün ayakta durması için gerekeni yaptılar. Biz göreve geldik diye Kayserispor'u gözden çıkarttık anlamının çıkartılması çok yanlış. Biz temelden yetiştik. Bu şehrin meselesini bizim meselemiz olarak görüp öyle yaklaştık sorunlara. Kayserispor, bu şehrin markasıdır. Bu markanın en iyi yerlerde olması için elimizden geleni yapacağız' dedi.
'SÜREÇ BİRAZ UZADI'
MUSTAFA Çelik, 'Elimizden olmayan nedenlerden dolayı bu süreç biraz uzadı. Taraftarın, şehrin beklentisini biliyoruz. İnanın bizlerde en az onlar kadar biran önce en iyi transferlerin yapılmasını, en iyi hocalara takımın emanet edilmesini istiyoruz. Ama bu işler bir anda hemen demeyle olmuyor. hayırlısıyla öncelikle 4 Temmuz'da genel kurulumuzu yapacağız. Göreve gelecek yeni arkadaşlara da geçmişte olduğu gibi yine gereken maddi-manevi desteği vereceğiz. Kimse bol keseden atıp, Kayserispor'u sahipsiz bıraktılar, sırtlarını döndüler gibi boş laflar etmesin. Bizim belediyecilik, hizmet anlayışımızı herkes biliyor. Yeniden anlatmaya gerek yok. İcraatlarımız ortada. Kayserispor'un başarısı için gereken neyse o yapılacak, kimse merak etmesin' diye konuştu.

Bakmadan Geçme