Başkan Çolakbayrakdar, 'Cumhuriyet'in ikinci asrını vizyon projelerimizle taçlandırıyoruz'

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

TAKİP ET

Tüm vatandaşların Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayan Başkan Çolakbayrakdar, mesajında; ‘Kocasinan olarak projelerimizle Cumhuriyet'in 100. yılına büyük katkı sağladık ve bundan sonra da Cumhuriyet'in ikinci asrını, özellikle gençlere yönelik projelerle taçlandırıyoruz' dedi.

Cumhuriyet Bayramı mesajında Türkiye Cumhuriyeti'nin 101 yıllık süreçte önemli mesafeler katettiğine dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, Cumhuriyet Bayramı mesajında şu ifadeleri kullandı: ‘Türkiye Cumhuriyeti, aradan geçen 101 yılda başta demokrasi, insan hakları, eğitim, sağlık, bilim, ulaştırma ve enerji olmak üzere tüm alanlarda önemli mesafeler kat etmiştir. Bugün, gelişme ve ilerleme yolunda muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma hedefiyle emin adımlarla yürüyoruz. Birlik ve beraberliğimizle dostlarımızı sevindirmeye, düşmanlarımıza korku salmaya devam edeceğiz. Daha güçlü ve güzel bir Türkiye için birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunun ilelebet sürmesini diliyorum. Sürekli ilerleyen ve uluslararası alanda giderek daha fazla söz sahibi olan ülkemize, Kocasinan olarak Cumhuriyet'in 101. yılında Türkiye Yüzyılı'nı inşa etmek için projelerimizle büyük katkı sağladık. Bundan sonra da Cumhuriyet'in ikinci asrını özellikle gençlere yönelik projelerle taçlandırıyoruz. Bu vesileyle, muasır medeniyetin tüm imkanlarından yararlanmamızı sağlayan Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşları ile bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum. Tüm hemşerilerimin Cumhuriyet Bayramı'nı en içten duygularla kutluyorum'.

Bakmadan Geçme