Başkan'dan Toki Açıklaması!

Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, ilçede girişimleri sonucunda başlatılan 3. TOKİ projesinin sahasındaki çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerle bir araya geldi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

TAKİP ET

Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, ilçede girişimleri sonucunda başlatılan 3. TOKİ projesinin sahasındaki çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerle bir araya geldi.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Metin, 3. TOKİ projesinin Bünyan'ın gelişimi, nüfus artışı ve büyümesine önemli katkı sağlayacağını vurguladı. Başkan Metin açıklamasında, "İlçemizin gelişimi, nüfus artışı ve büyümesine katkı sağlayacak olan 3. TOKİ projesinin çalışmalarını yerinde gözlemledik. Proje hızla ilerliyor. Kıymetli hemşehrilerimizin bir an önce yeni evlerine kavuşmaları için çalışmaları yakından izlemeye devam edeceğiz. Sevdamız Bünyan'a hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Metin ayrıca, projenin tamamlanmasıyla birlikte ilçenin modern ve yaşanabilir bir yer haline geleceğini belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Projenin bölgeye getireceği sosyal ve ekonomik faydalar da ayrıca önem taşıyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme