Başkan Memduh Büyükkılıç'tan dikkat çeken davet!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, tüm Kayserilileri Türkiye-Hollanda milli maçını Millet Bahçesi'nde dev ekranda izlemeye davet etti. A Milli Takımımızı desteklemek için saat 22:00'da Millet Bahçesi'nde binlerce sporseverin maça ilgi göstermesi bekleniyor. Kayserispor taraftarı Kapalı Kale ve MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da maçı bu alandan izleyecek. Ayrıntılar Kayseri Haberi'nde...

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, tüm Kayserilileri bu akşam oynanacak Türkiye-Hollanda milli maçını izlemeye davet etti.

Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek final mücadelesi, saat 22:00'da başlayacak. Bu heyecan, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde kurulacak dev ekranda canlı olarak yayınlanacak.

Başkan Büyükkılıç'tan da davet geldi

Başkan Büyükkılıç, “Hollanda-Türkiye milli maçımızı Millet Bahçemizde izlemeye ne dersiniz? Biz her zaman biriz, biz Türkiye'yiz. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek finalde Hollanda ile karşılaşacak A Milli Takımımıza yürekten başarılar diliyorum. Haydi Bizim Çocuklar, sana zaferler yakışır” ifadelerini kullandı. Büyükkılıç'ın yanı sıra MHP Kayseri Melletvekili Baki Ersoy da maçı izlemek için Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ne gidecek.Diğer yandan maçı Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın da bu alandan takip etmesi bekleniyor.

Etkinlike neler var?

Türkiye-Hollanda maçı saat: 22:00'da başlayacak. Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki etkinlikte katılımcılara Türk bayrakları, balonlar ve ücretsiz patlamış mısır ikram edilecek. Kayserispor Taraftar Grubu Kapalı Kale de bu etkinliğe tam kadro katılacak. Kayserispor taraftar grubu Kapalı Kale'nin de katılım göstereceği bu etkinlikte, Kayserililer hep birlikte A Milli Takımımıza destek olacak.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme