Başkan Özdoğan: Biz daima yanınızdayız - Amatör Futbol Haberleri

Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Hacılar Erciyesspor, Fevzi Mercan Stadı'nda yaptığı ilk antrenman ile sezonu açtı. Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan da açılışta yer alarak takıma destekte bulundu.

Hacılar Erciyesspor bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de Develigücü ile birlikte Kayseri'yi temsil edecekler. Sarı-lacivertli ekip, bu sezon iddialı bir kadro kurarak çalışmalarına Fevzi Mercan Stadı'nda başladı.

Sezon açılış programının ardından Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ve kulüp yönetimi, sporcular ile fotoğraf çektirerek sezonun ilk antrenmanını Emin Altındağ yönetiminde yapan A takımı izlediler.

Siz son dakikaya kadar mücadeleye devam edin.
Biz daima yanınızdayız. ????⚽

Hacılar Erciyesspor'umuza yeni sezonda başarılar diliyorum. Taraftarımızın desteğiyle büyük başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyorum.

Güçlüyüz, cesuruz, hazırız.
Haydi Hacılar Erciyesspor… pic.twitter.com/0JsehSVS6p — Bilal Özdoğan (@ozdoganbilal) September 18, 2023

Takımın daima yanında olduğunu belirten Özdoğan, "Siz son dakikaya kadar mücadeleye devam edin. Biz daima yanınızdayız. Hacılar Erciyesspor'umuza yeni sezonda başarılar diliyorum. Taraftarımızın desteğiyle büyük başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyorum. Güçlüyüz, cesuruz, hazırız.Haydi Hacılar Erciyesspor Göster Gücünü" ifadelerini kullandı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme