Bayramda Kayseri'de kalanlar dikkat: O yer ücretsiz hizmet verecek!

Kurban Bayramı nedeniyle pek çok vatandaş ya il dışına çıktı ya da ilçelere dağıldı. Ancak Kayseri şehir merkezinde kalan bazı vatandaşlar nasıl vakit geçireceğini düşünürken müjdeli haberi Büyükşehir Belediyesi duyurdu. O yer bayramda ücretsiz hizmet verecek. Detaylar Kayseri Anaolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kurban Bayramı'nda Kayseri'de kalan vatandaşlar keyifli vakit geçirebileceği yerleri listelemeye başladı. BKayseri Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklama vatandaşların yüzünü güldürdü. Anadolu Harikalar Diyarı içerisinde yer alan Hayvanat Bahçesi bayramda ücretsiz olacak.

Anadolu Harikalar Diyarı'nın içerisinde bulunan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi'nde 153 türde yaklaşık 1600 hayvan misafir ediliyor. Bahçenin sakinleri, veterinerler ve bakıcıların kontrolünde özenle bakılıyor. Öte yandan yetkililer, yaz ve kış aylarında özel uygulamalarla hayvanların daha konforlu yaşamalarını sağlıyorlar.

Hayvanat bahçesinde gerekli aşı uygulamaları ve hayvan sağlıkları ile ilgili koruyucu uygulamalar veteriner hekimler tarafından yapılırken, 10.00-19.00 saatleri arasında hizmet veriliyor.

Bayramda açık olacak!

Belediyeden yapılan açıklamada, ''Anadolu Harikalar Diyarı içerisinde yer alan Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi'ni vatandaşlarımız Kurban Bayramı'nın 2,3 ve 4'üncü günlerinde ücretsiz ziyaret edebilecekler.'' denildi.

Anadolu Harikalar Diyarı içerisinde yer alan Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi'ni vatandaşlarımız Kurban Bayramı'nın 2,3 ve 4'üncü günlerinde ücretsiz ziyaret edebilecekler. pic.twitter.com/ll6K5ivUB9 — Kayseri Büyükşehir Belediyesi (@KayseriBSB) June 15, 2024

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme