BBP Kayseri İl Başkanı istifa etti!

Büyük Birlik Partisi Kayseri İl Başkanlığı'nda şok bir gelişme yaşandı. Başkan Erkan Demirci ve beraberinde bazı parti yöneticileri istifa etti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Büyük Birlik Partisi Kayseri İl Başkanı Erkan Demirci parti binasında düzenlediği basın açıklamasında istifa etti.

Başkan Demirci, genel merkezle yürüttükleri istişarelerin sonuç vermediğini ve bekledikleri siyasi hareketlenmenin gerçekleşmeyeceğini öngördükleri için görev süresi bitmesine 2 yıl kala istifa etti. Başkan Demir, son yerel seçimlerde sağladıkları başarılara değinerek, Cumhur İttifakının ruhuna uygun hareket ettiklerini söyledi. Demirci ‘AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, önceki dönem Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Seyid Demirezen beyle çok ciddi diyaloglar kurduk. Kendilerine müteşekkirim.' diyerek Vali Gökmen Çiçek, Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın'a verdikleri desteklerden ve gösterdikleri nezaketlerden ötürü teşekkür ettiğini ifade etti.

‘Karşısında durdular'

Başkan Demirci istifa açıklamasında yaptıkları birtakım işlerde teşkilat içerisinde karşı duran arkadaşlar var ancak bu arkadaşlar aynı zamanda bir çözüm önerisi de getirmediler ifadelerinde bulundu. Demirci ‘Rahmetli şehit liderimin söylediği gibi tertemiz ellerimizle geldik, tertemiz ellerimizle partimizi liyakatle taşımaya çalıştık' diye konuştu.

Tertemiz geldik tertemiz bırakıyoruz.

İstifa açıklamasında Demirci ‘Siyasetin çirkin yüzüyle siyaset yapmak istemiyorum. Bir müddet siyasetten uzak kalacağım.' ifadelerini kullandı. ‘Yapacağımız çok iş vardı ancak bu işleri yapacağımız zemin oluşmadı… son üç aydır siyasetin görmek istediğim yüzü değil de görmek istemediğim yüzü ile karşı karşıya kaldık.' dedi.

İl Sekreteri, Teşkilat Başkanı, Kadın Kolları Başkanı da istifa etti.

İl Sekreteri Ferhat Serçe, Teşkilat Başkanı Talip Akbulut, Kadın Kolları Başkanı Kübra Yıldız'da İl Başkanı Erkan Demirci'nin istifa kararıyla birlikte ‘beraber geldik beraber gidiyoruz' ifadeleriyle görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme