Bedavaya Alışveriş Mi? A101'in Bu Fırsatını Kaçırmayın!

Türkiye'nin önde gelen marketlerinden A101, müşterilerine kazançlı alışveriş deneyimi sunuyor. İş Bankası ve Hadi uygulaması ile gerçekleştirdiği iki yeni kampanya sayesinde A101'den yapacağınız alışverişlerde nakit iade fırsatı sizleri bekliyor. İşte, kaçırılmaması gereken bu kampanyaların ayrıntıları...

Türkiye'nin önde gelen marketlerinden A101, müşterilerine kazançlı alışveriş deneyimi sunuyor. İş Bankası ve Hadi uygulaması ile gerçekleştirdiği iki yeni kampanya sayesinde A101'den yapacağınız alışverişlerde nakit iade fırsatı sizleri bekliyor

A101, Maximum Kart kullanıcılarına özel bir kampanya sunuyor. 2.000 TL ve üzeri alışverişlerinizde 150 TL MaxiPuan kazanma fırsatı sunan bu kampanya ile toplamda 300 TL MaxiPuan elde edebilirsiniz 18 Eylül'e kadar kartınıza yüklenecek MaxiPuan'ları, 31 Ekim'e kadar kullanabilirsiniz. Ayrıca, kazandığınız MaxiPuan'ları MaxiMil'e dönüştürme seçeneği de mevcut. Ancak, avans kapama işlemlerinde bu puanlar kullanılamıyor. Her müşteri bu kampanyadan yalnızca bir kez faydalanabiliyor.

500 TL Nakit İade Fırsatı

A101, Hadi uygulaması üzerinden yapılacak ödemelerde ise 500 TL'ye kadar nakit iade imkânı sunuyor. QR kod okutularak gerçekleştirilen alışverişlerde geçerli olan bu kampanya, aynı gün içerisinde 1.000 TL'ye kadar olan alışverişler için geçerli. İade edilen tutar, T.O.M. Katılım Bankası A.Ş. hesabınıza aktarılabiliyor. Ancak elektronik ürünler, tütün mamulleri ve ÖTV'ye tabi diğer ürünler bu kampanyanın dışında kalıyor.

Bu iki kampanya sayesinde A101 müşterileri, hem MaxiPuan kazanarak gelecekteki alışverişlerinde indirim fırsatı yakalayacak aynı zamanda nakit iade avantajından faydalanabilecek. Siz de bu fırsattan yararlanabilirsiniz.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme