Bedelli askerlik yapacaklara önemli çağrı!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) bedelli askerlik hizmetine müracaat edecek yükümlülere yönelik önemli ödeme uyarısında bulundu. Konuyla ilgili merak edilenler Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haber detaylarında…

TAKİP ET

Kayseri'de bedelli askerlik yapacak vatandaşlar Milli Savunma Bakanlığından yapılacak açıklamayı bekliyordu. Milli Savunma Bakanlığı, 23 Haziran'dan sonra yapılacak olan bedelli askerlik başvurularının yeni tarifeden hesaplanacağını bildirdi.

Kurban Bayramı tatili 27 Haziran 2023 tarihinde saat 13.00'te başlayıp 01 Temmuz 2023 tarihinde sona erecektir. Bedelli askerlik hizmeti kapsamında geçerli olan bedel ve ek bedel tutarı 01 Temmuz 2023 tarihi itibarıyla geçerliliğini kaybedeceğinden bedelli hizmetine müracaat edecek yükümlülerin mağduriyet yaşamaması için 23 Haziran 2023 tarihine kadar müracaat ve ödeme işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir.
Milli Savunma Bakanlığınca, bedelli askerlik hizmeti kapsamında geçerli olan bedel ve ek tutarın 1 Temmuz itibarıyla geçerliliğini yitireceği hatırlatılarak, yükümlülerin mağduriyet yaşamaması için müracaat ve ödeme işlemlerini 23 Haziran'a kadar tamamlamalarının önem arz ettiği bildirildi.
Bedelli askerlik ücreti Ocak-Temmuz 2023 dönemi için 104 bin 84 lira 16 kuruş olarak belirlenmişti

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme