Bekleniyordu, Sonunda Geldi!

Meteoroloji 7'nci Bölge Müdürlüğü, Kayseri için perşembe, cuma ve pazar günleri yoğun sağanak yağış uyarısı yapmıştı. Uyarılar yerini buldu, Kayserililer özledikleri yağmura kavuştu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de…

Meteoroloji 7'nci Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar yerini buldu. Bugün Kayseri'de sabahın erken saatlerinde etkili olan sağanak yağışla vatandaşlar güne başladı.

Sıcaklıkların Türkiye genelinde olduğu gibi Kayseri'de de mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği bu günlerde, serin hava ne zaman gelecek sorusu akılları kurcalıyor. Meteoroloji'nin son 5 günlük hava durumu raporuna göre, Kayseri'de önümüzdeki günlerde parçalı bulutlu ve yer yer çok bulutlu hava hakim olacak. Cuma günü ise en yüksek sıcaklık 26 dereceyi bulacak.

Önümüzdeki günler için öngörülen yağışlı hava perşembe, cuma ve pazar günleri kendini gösterecek. Bugün etkisini hissettiren yağmur, gün boyu sürecek gibi görünüyor. Türkiye genelinde de sıcaklıkların düşüşe geçmesi ve sağanak yağışların birçok şehirde etkili olması bekleniyor.

Kayseri'de, yağmurlu ve serin bir havayla güne merhaba diyen vatandaşlar, Meteoroloji'nin hafta sonuna kadar devam edecek olan yağış tahminlerine hazırlıklı olmalı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme