Belsin Masterler sponsorunu buldu

Yeni kurulan veteran takımı Belsin Masterler, sponsor firması olan Yeşil Künefe'de takım olarak bir araya geldi.

Talas Anayurt'ta bulunan Yeşil Künefe'de takım olarak bir araya gelen Belsin Masterler'da başkan Engin Akpınar, antrenör Zafer Çakır ve futbolcular, hem birlik mesajı verdi hem de sponsor firma ile tanışma fırsatı buldu.

“Sporun ve sporcunun yanındayız”

Belsin Masterlar'a sponsor olan Yeşil Künefe Unlu Mamülleri A.Ş'de satış ve operasyon Müdürü Batuhan Sürer,” Firmamız 1986 yılında Şanlıurfa Balıklıgöl'de Abdurrahman Usta tarafından kurulmuş olup, 2012 yılında da Kayseri'de hizmet vermeye başladı. 18 şubeyle Kayseri'ye hizmet vermekteyiz. Spora ve sporcuya olan merakımız ve düşkünlüğümüzden dolayı, araştırma sonucu Belsin Masterlar ile tanışarak bu işe biz de aracı olmak istedik. Görüşmelerimiz sayesinde kendilerine destek vermeye, onlar da bize destek vermeye yardımcı oldular. Yeşil Künefe olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Belsin Masterlar ile birlikte daha güzel işler yapacağımızı düşünüyorum. Üzerimize düşen neyse maddi manevi olarak yapacağız. Sizin yanınızdayız.” dedi.

“Kayseri'de sporun böyle iş insanlarına ihtiyacı var”

Belsin Masterlar Başkanı Engin Akpınar ise,” Öncelikle Batuhan kardeşime ve Yeşil Künefe'ye teşekkür ediyorum. Sporun ve sporcunun yanında oldukları için. Zor şartlardan geçiyoruz. Böyle bir zamanda takımımıza destek oldukları için. Takımım adına kendim adına çok teşekkür ediyorum. Kayseri'de sporun böyle iş insanlarına ihtiyacı var. Tüm spor camiasını da buraya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

“Örnek bir takım olacağız”

Belsin Masterlar Antrenörü Zafer Çakır ise,” Bu sezon inşallah Belsin Masterlar olarak Veteran Ligi'ne giriş yapacağız. Şeffaf bir yönetimle başladık. Usta ayaklara sahip kalpleri güzel, ahlaklı bir takım kurduk. Masterlar Ligi'nde örnek olmak istiyoruz ve örnek olacağımıza inanıyoruz. Şampiyonluğa giden yolda da bize eşlik eden Yeşil Künefe'ye ve Batuhan Bey'e teşekkürlerimizi sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Haber-Foto: Muhammed Kösedağ

Bakmadan Geçme