Beşiktaş karşısında kesin oynayacak! Kayserispor haberleri

Kayserispor, Beşiktaş maçında sezonun ilk galibiyetini almanın hesaplarını yapıyor. Sarı-Kırmızılı takımda sakatlar son iki haftada can sıkmıştı. Teknik direktör Burak Yılmaz'ın kafasındaki plan ne? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberinde..

Kayserispor, bugün saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde kullanarak, sezonun ilk galibiyetini Beşiktaş karşısında almak istiyor.
Teknik direktör Burak Yılmaz yönetimindeki Sarı-Kırmızılı ekip, 3 puan için pusuya yattı. Takımda önemli eksik bulunmuyor, sadece Majid Hosseini sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamayacağı öğrenildi. Bu maçta teknik direktör Burak Yılmaz'ın galibiyet planı merak ediliyor.

Bilal Bayazit ilk 11'de oynayacak mı?

Kayserispor'un genç kalecisi Bilal Bayazit, Trabzonspor ve Göztepe maçlarında sakatlığı nedeniyle forma giyememişti. İyileşen ve antrenmanlara başlayan Bayazit'in, Beşiktaş karşısında ilk 11'de sahaya çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. Son derece istekli ve formda görünen genç kaleci, taraftarlara destek çağrısı yaptı. Bilal'in yokluğunda kaleyi Onurcan Piri korumuştu. Tecrübeli file bekçisi de birkaç hata dışında önemli kurtarışlara imza atmıştı.

Geçen sezonun kurtarıcısı olmuştu

Kayserili sporcu, geçtiğimiz sezona damgasını vurmuştu. Kayserispor'un en başarılı oyuncularından biri olan Bilal Bayazit, 137 net gol pozisyonunu kurtararak transferin gözde ismi olmuştu. Takımın en güvenilir isimlerinden biri olan Bayazit, Manchester United, Galatasaray ve Trabzonspor'un radarına girmişti. Bu performansıyla Süper Lig'in en değerli 3 kalecisinden biri olan genç file bekçisi, Beşiktaş maçında takımı adına önemli bir rol daha üstlenecek.

Burak Yılmaz'ın galibiyet planı ne olacak?

Kayserispor, taraftarına güveniyor. Galibiyete odaklanmış durumda pusuya yatan Burak Yılmaz'ın öğrencileri, Trabzonspor maçında olduğu gibi aynı mücadeleyi sahaya yansıtıp, güçlü rakiplerine ilk yenilgiyi tattırmak amacında. Genç çalıştırıcının galibiyet planının önce Beşiktaş'ı durdurmak, ardından da hızlı ataklarla gol aramak olduğu öğrenildi.

Gözler Atilla Karaoğlan'da olacak

Kayserispor ile Beşiktaş arasında oynanacak olan zoru doksan dakika bugün saat 20:00'da başlayacak. Karşılaşmada Sarı-Kırmızılı takım aleyhine verdiği kararlarla bilinen Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Kayserispor'un, toplamda 12 kez Atilla Karaoğlan'ın yönettiği hiçbir maçı kazanamaması dikkatlerden kaçmadı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme