Beşiktaş maçında yoklar - Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un, 24 Eylül Pazar günü konuk olacağı Beşiktaş maçı öncesinde sakatların çokluğu can sıkıyor. Hangi oyuncular İstanbul'da forma giyemeyecek? Teknik direktör Recep Uçar, sakatların yerine hangi oyunculara şans tanıyacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor'da sakatlar can sıkıyor.

Geçtiğimiz hafta sonu Sarı-Kırmızılılar, Gaziantep FK'yı mağlup etti, ama iki oyuncusunu da kaybetti. Sakatlar kernvanına katılan oyuncu sayısı 3 oldu. Takımın İranlı orta saha oyuncusu Ali Karimi ve Olivier Kemen, Beşiktaş maçında forma giyemeyecek. Karimi ve Kemen antrenmanlara katılmalarına rağmen, riske edilmeyecek. Bu oyuncuların yanı sıra Antalyaspor maçı öncesi antrenmanda sakatlanan Miguel Cardoso'un da sakatlığı sürüyor. Hücum anlamında üç etkili silahından yoksun olan Kayserispor'da, teknik direktör Recep Uçar'ın, bu oyuncuların yerine sahaya hangi isimlere şans vereceği merak ediliyor.
Geçtiğimiz hafta Ali Karimi sakatlanmış , yerine Milli takımda sakatlanan Kemen, ağrılarına rağmen forma giymişti. Portekizli Miguel Cardoso da fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı tedavisini sürdürüyor. Kayserispor, 24 Eylül Pazar günü saat 17:00'de deplasmanda Beşiktaş'ın konuğu olacak. Sarı-Kırmızılı takım, toplamda 12 yıldır İstanbul'da mağlup edemediği güçlü rakibini kayıpsız geçerek, hem bu şanssızlığını kırmayı, hem de çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.
Kayserispor, bu sezon en verimli sezonlarından birini yaşıyor. Sarı-Kırmızılı takım, oynadığı 5 maçta 9 puan topladı ve 5. Basamakta yer aldı. Geçtiğimiz sezon İstanbul'da oynanan Beşiktaş - Kayserispor maçını ev sahibi 1-0 kazanmış, rövanş maçında da Siyah-Beyazlılar, 2-0'lık skorla Kayseri'den 3 puanla ayrılmıştı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme