Bilal Bayazit'ten mesaj var! Kayserispor haberleri

Kayserispor, yeni teknik direktörü Sinan Kaloğlu yönetiminde sezonun ilk galibiyetini almak istiyor. Sarı-Kırmızılı takım, Gaziantep FK'yı sahasında taraftar desteğini arkasına alarak, devirmenin hesaplarını yapıyor. Kaleci Bilal Bayazit, taraftarlara mesaj gönderdi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberde..

Kayserispor, Gaziantep maçının hazırlıklarında sona geldi.

Sarı-Kırmızılı takım, lige verilen milli arayı yeni teknik direktörü Sinan Kaloğlu yönetiminde sıkı bir şekilde sürdürüyor. 19 Ekim Cumartesi günü sahasında Gaziantep FK'yı mağlup ederek, sezonun ilk galibiyetini almayı hedefleyen Kayserispor'da gözler kaleci Bilal Bayazit'e çevrilmiş durumda. Başarılı file bekçisi, son oynanan Başakşehir FK maçında mükemmele yakın bir performans sergilemişti.

Bilal Bayazit: Bu maçı alacağız

Geçtiğimiz sezona yaptığı kurtarışlarla damga vuran Bayazit, Kayserili sporseverlere seslenerek, “Bu maçı alacağız, ama sizin desteğinize ihtiyacımız var. Biz sahada, sizler de tribünde bir bütün olarak sezonun ilk galibiyetini almak istiyoruz” dedi.

Geçtiğimiz sezon 137 net kurtarış yapmıştı

Geçtiğimiz sezon toplamda 137 net kurtarış yaparak, büyük bir başarının altına imza atarak takımın kümede kalmasında önemli bir rol oynayan Bilal, Trabzonspor ve Göztepe maçlarında sakatlığından ötürü forma giyememişti.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme